boyoviki-na-donbasi-aktivno-agituyut-mistsevikh-meshkantsiv-na-prokhodzhennya-sluzhbi-v-svoyikh-lavakh-rozvidka

Бойовики на Донбасі активно агітують місцевих мешканців на проходження служби в своїх лавах – розвідка

 • 7835 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Бойовики російсько-окупаційних військ на Донбасі посилили агітацію на проходження місцевими мешканцями військової служби у складі окупаційних військ. Про це з посиланням на дані розвідки повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"З метою посилення мілітаризації тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей та залучення місцевого населення до злочинних дій, російське командування нарощує пропагандистські заходи щодо проходження служби у складі окупаційних військ. При цьому суттєво збільшилась кількість акцій з поширення агітаційних матеріалів, листівок та оголошень на вулицях окупованих населених пунктів, інформаційних звернень під час телевізійних і радіотрансляцій підконтрольних окупаційній владі так званих ЗМІ", - повідомив Гуцуляк.

Як повідомляв УНН, протягом минулої доби в зоні проведення бойових дій на Донбасі жоден український військовий не був поранений. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

“Внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ протягом 14 травня жоден з наших захисників, українських військових, не був поранений”, — повідомив Гуцуляк.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП