boyoviki-na-donbasi-tayemno-pokhovali-na-mistsi-kolishnogo-skotomogilnika-zagiblikh-gromadyan-rf-rozvidka

Бойовики на Донбасі таємно поховали загиблих громадян РФ – розвідка

 • 13122 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Російське командування на Донбасі продовжує приховувати факти участі російських військових в бойових діях на Донбасі. Зокрема, нещодавно загиблих громадян РФ таємно поховали на території колишнього скотомогильника. Про це повідомляє розвідка Міністерства оборони України, передає УНН.

"Зокрема, т.зв. військовослужбовці однієї з частин 1 АК окупантів стали свідками прихованого поховання на місці колишнього скотомогильника, загиблих і померлих від ран громадян Росії, які раніше проходили т.зв. службу у їх підрозділі", - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що командування частини цих приховано похованих зарахувало до списків дезертирів та осіб, які самовільно залишили місце служби, що викликало обурення у багатьох бойовиків російсько-окупаційних військ. Сім’ям похованих таким чином не повідомлялось про їх загибель, і відповідні виплати не нараховувались.

Нагадаємо, Російська Федерація перекидає на Донбас боєприпаси: реактивні снаряди до РСЗВ "Град", артилерійські снаряди, набої до стрілецької зброї та зенітних установок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП