boyoviki-obladnuyut-prikhovani-vognevi-pozitsiy-iz-zagliblennyam-u-siru-zonu-rozvidka

Бойовики обладнують приховані вогневі позицій із заглибленням у "сіру зону" - розвідка

 • 12833 переглядiв

КИВ. 29 липня. УНН. з початку дії режиму безстрокового припинення вогню російсько-окупаційні війська демонструють дотримання домовленостей щодо припинення вогню протягом світлої пори доби, водночас здійснюючи обладнання прихованих вогневих позицій протитанкових ракетних комплексів та великокаліберних кулеметів із заглибленням у "сіру зону". Про це під час брифінгу повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України полковник Максим Праута, посилаючись на інформацію Головного управління розвідки Міністерства оборони України, передає кореспондент УНН.

"Загалом з початку дії режиму всеохоплюючого, стійкого та безстрокового припинення вогню, російсько-окупаційні війська демонструють дотримання домовленостей щодо припинення вогню протягом світлої пори доби та під час роботи представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях", - сказав праута.
З його слів, контроль за наявністю необлікованих зброї та боєприпасів у підрозділах російсько-окупаційних військ здійснюють співробітники ФСБ РФ під виглядом представників так званих "міністерств державної безпеки республік".

"Водночас, противником здійснюється обладнання прихованих вогневих позицій протитанкових ракетних комплексів та великокаліберних кулеметів із заглибленням у т.зв. "сіру зону" та сполученням з основними позиціями підземними проходами", - зазначив речник Міноборони.

Як повідомляв УНН, за даними розвідки Міноборони, окупанти підганяють жителів ОРДЛО з отриманням російського громадянства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП