boyoviki-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi-v-rayonni-stanitsi-luganskoyi

Бойовики обстріляли українські позиції в районі Станиці Луганської

 • 8852 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Сьогодні вранці бойовики обстріляли позиції українських військ в районі Столиці Луганської з метою зриву розведення військ 22 травня. Про це повідомляє прес-центр ООС, передає УНН.

"З початку сьогоднішньої доби, двічі, близько 05.10 та 05.45 хвилин російсько-окупаційні війська знову здійснили провокаційний обстріл позицій Збройних Сил України у цьому районі, застосувавши при цьому великокаліберні кулемети, під ствольні гранатомети (ГП-25), та стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обстріл військовослужбовців ЗС України бойовики традиційно здійснювали з гори Князь Ігор, що на тимчасово непідконтрольній території Урядові України.

Про зазначене українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ.

Попередній обстріл позицій Збройних Сил України у цьому населеному пункті був задокументований СММ ОБСЄ 14 травня поточного року.

Українська сторона наголошує, що бойовики збройних формувань РФ систематично здійснюють провокаційні обстріли району Станиці Луганської, метою яких є зірвати розведення сили і засобів сторін у цьому районі, та продовжувати використовувати зайняті ними позиції для здійснення своїх злочинних намірів.

Як повідомляв УНН, бойовики обстріляли українські позиції на лінії розмежування на сході України з новітніх реактивних снарядів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП