boyoviki-obstrilyali-vodyane-iz-granatometiv-a-troyitske-z-minometiv

Бойовики обстріляли Водяне із гранатометів, а Троїцьке - з мінометів

 • 9022 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Протягом доби, у період з 00.00 до 18.00, бойовики обстріляли позиції українських військ чотири рази, в тому числі два рази із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння, передає УНН із посиланням на прес-центр ООС.

Як відзначили у прес-центрі, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" злочинці обстріляли позиції наших захисників з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу селища Водяне.

"В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" найманці обстріляли позиції українських військових з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї поблизу населеного пункту Кримське.

Також позиції наших військ були двічі обстріляні в районі населеного пункту Троїцьке з мінометів калібру 120 та 82 мм", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-центру, внаслідок обстрілів бойовиків жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

"Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 6 лютого російські бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі три рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП