boyoviki-pridilyayut-osoblivu-uvagu-pidgotovtsi-artileriyskikh-ta-minometnikh-pidrozdiliv-rozvidka

Бойовики приділяють особливу увагу підготовці артилерійських та мінометних підрозділів - розвідка

 • 12666 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. На Донбасі бойовики приділяють особливу увагу підготовці артилерійських та мінометних підрозділів, а також здійснюють уточнення цілей на передових позиціях підрозділів Об’єднаних сил зі складанням бойових графічних документів. Про це повідомила капітан Юлія Шевченко із пресцентру Міністерства оборони України, інформує УНН.

Цитата:

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування ЗС РФ продовжує інтенсивні заходи оперативної та бойової підготовки з метою підтримання у готовності до застосування оперативного угруповання російсько-окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях", - сказала Шевченко.

Деталі

За її словами, зокрема, у з’єднаннях і частинах першого та другого армійських корпусів проводиться комплекс заходів у рамках тижня бойової та мобілізаційної готовності, у тому числі звірка так званого "приписного»" особового складу у військових комісаріатах окупаційних адміністрацій.

"Крім того, противник приділяє особливу увагу підготовці артилерійських та мінометних підрозділів та здійснює уточнення цілей на передових позиціях підрозділів Об’єднаних сил зі складанням бойових графічних документів", - розповіла Шевченко.

Доповнення

На Донбасі від початку доби зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.


Українські Національні Новини

Політика