boyoviki-u-zoni-oos-za-sogodni-uzhe-pyat-raziv-vidkrili-vogon

Бойовики у зоні ООС за сьогодні уже п'ять разів відкрили вогонь

 • 8568 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Протягом поточної доби до 18:00 бойовики на Донбасі п'ять разів обстріляли позиції українських військ, з них один раз – із важкого озброєння. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-центр ООС.

"Протягом поточної доби противник п'ять разів обстріляв позиції наших військ, з них один раз – із важкого озброєння", - повідомили у штабі.

Як зазначається, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти здійснили чотири обстріли позицій українських військ.

"З мінометів калібру 120 мм – поблизу населеного пункту Водяне; з автоматичних станкових гранатометів – у районі населеного пункту Верхньоторецьке; з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – біля селища Піски; зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Лебединське", - вказали у штабі.

При цьому, за даними прес-центру ООС, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв з автоматичних станкових гранатометів українських захисників у районі населеного пункту Травневе.

"У результаті обстрілів один наш захисник був поранений. Наші підрозділи дали гідну відповідь ворогу. Його втрати уточнюються", - додали у штабі.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських захисників.

Нагадаємо, поліція перекинула підкріплення у прифронтову зону після обстрілів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП