boyoviki-upovilnili-propusk-cherez-kpvv-zhinki-i-diti-merzli-u-dovzheleznikh-chergakh

Бойовики уповільнили пропуск через КПВВ: жінки і діти мерзли у довжелезних чергах

 • 8861 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Представники російських збройних формувань діючи в умовах грубого порушення прав людини, уповільнюють пропуск громадян через лінію розмежування та здійснюють накопичення людей і транспорту на тимчасово окупованій території України, передає УНН із посиланням на прес-центр ООС.

"Прикордонними підрозділами зі складу Об’єднаних сил забезпечено безперебійна робота контрольних пунктів в’їзду-виїзду та належний рівень безпеки для громадян. В той же час представники російських збройних формувань діючи в умовах грубого порушення прав людини, уповільнюють пропуск громадян через лінію розмежування та здійснюють накопичення людей і транспорту на тимчасово окупованій території України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у прес-центрі, зі слів громадян, що слідували з тимчасово окупованої території України, прикордонникам зі складу Об’єднаних сил, стало відомо, що минулої доби російсько-окупаційні війська здійснювали пропуск в пріоритетному порядку лише окремої категорії осіб.

Решта громадян, за інформацією прес-центру, особливо люди похилого віку, жінки та діти, змушені в холодну пору тривалий час перебувати в довжелезних чергах перед блокпостами проросійських бойовиків та очікувати на виїзд з тимчасово окупованої території України.

Нагадаємо, вчора, після прибуття з тимчасово окупованої території України, на жаль, померло двоє громадян України, 65-річний чоловік та 79-річна жінка. Незважаючи на оперативні заходи по наданню невідкладної медичної допомоги нашим співвітчизникам, врятувати їх життя не вдалося.

Українські Національні Новини

Суспільство