boyoviki-v-ordlo-gotuyutsya-do-provedennya-nizki-komandno-shtabnikh-navchan-rozvidka

Бойовики в ОРДЛО готуються до проведення низки командно-штабних навчань - розвідка

 • 11964 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. На полігонах на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях триває підготовка бойовиків до проведення низки командно-штабних навчань. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Максим Праута з посиланням на дані Головного управління розвідки, передає УНН.

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про підвищення російсько-окупаційним командуванням інтенсивності бойової підготовки з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК", - сказав Праута. 

Зокрема, на полігонах російсько-окупаційних військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях триває підготовка до проведення низки командно-штабних навчань, у ході яких сплановані, у тому числі, тренування з управління вогнем артилерії, заняття з вогневої підготовки та водіння бойових машин.

"Основна увага приділятиметься злагодженню бойових підрозділів та відпрацюванню тактичних нормативів", - підсумував речник Міноборони.

Нагадаємо, за даними розвідки, бойовики розповсюджують фейкову інформацію щодо можливої активізації бойових дій, заради переконання комісії з Росії у необхідності виділення додаткових коштів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП