boyoviki-v-ordlo-zbirayutsya-zvilnyati-zi-sluzhbi-silovikiv-bez-rosiyskogo-gromadyanstva-rozvidka

Бойовики в ОРДЛО збираються звільняти зі служби "силовиків" без російського громадянства - розвідка

 • 12846 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Командування бойовиків до 1 листопада буде попереджувати про звільнення "силовиків", які не отримали російського громадянства до кінця року. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Максим Праута з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони, передає УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російсько-окупаційних військ продовжує вживати заходів для прискорення “паспортизації” особового складу всіх “силових структур”, сформованих на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях", - сказав Праута.

За його словами, у зв’язку з цим, зокрема, запроваджується практика щомісячного заслуховування на засіданнях атестаційних комісій тих командирів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ, де показник “паспортизації” буде найгіршим, з подальшим прийняттям рішень про накладення стягнень включно до звільнення з військової служби.

"Крім того, до 1 листопада до всіх так званих силовиків буде доведено під підпис персональне попередження про звільнення зі служби у разі не отримання російського громадянства до кінця поточного року", - підсумував речник Міноборони.

Нагадаємо, на полігонах на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях проходить підготовку чергова партія молодого поповнення бойовиків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП