boyoviki-vdruge-pospil-zdiysnili-obstril-zhitlovikh-kvartaliv-avdiyivki-shtab

Бойовики вдруге поспіль здійснили обстріл житлових кварталів Авдіївки - штаб

 • 10372 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Незаконні збройні формування ОРДО вдруге поспіль здійснили обстріл житлових кварталів населеного пункту Авдіївка, три танкові снаряди влучили безпосередньо у будівлю, де розташований спостережний пост української сторони СЦКК, передає УНН з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Незважаючи на домовленості, досягнуті у ході зустрічі Тристоронньої контактної групи від 15 лютого та 1 березня, незаконні збройні формування ОРДО вдруге поспіль здійснили обстріл житлових кварталів населеного пункту Авдіївка із застосуванням важкого озброєння.

Сьогодні, о 17.10 три танкові снаряди влучили у той самий будинок, де знаходиться спостережний пост української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін. Також у цій будівлі розташовано камеру відеоспостереження СММ ОБСЄ. Спостерігача посту евакуйовано, інформація про наслідки обстрілу встановлюється", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора під час обстрілу населеного пункту Авдіївка з боку НЗФ ОРДО, дев’ять танкових снарядів влучили безпосередньо у будівлю, де знаходиться спостережний пост української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП