boyoviki-z-minometiv-obstrilyali-zhitlovi-kvartali-vodyanogo

Бойовики з мінометів обстріляли житлові квартали Водяного

 • 7772 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. На Приморському напрямку за вчорашню добу під обстрілами ворожих гранатометів і стрілецької зброї опинилися укріплення українських захисників поблизу Мар’їнки, а великокаліберних кулеметів – на підступах до Водяного і Старогнатівки, 

Внаслідок обстрілів зазнав поранення один наш військовослужбовець. Крім того, у Водяному з мінометів калібру 120 мм були обстріляні житлові квартали.

"Якщо раніше противник менше стріляв по цивільним будинкам у світлу пору доби, то зараз нехтуючи Мінськими домовленостями досить часто застосовує міномети як калібру 82 мм, так і 120 мм. Б’ють все частіше не тільки по позиціям, а й по житловим кварталам," - розповів заступник командира батальйону з морально-психологічного забезпечення майор Володимир Авдєєв.

Бійці, які виконують завдання безпосередньо на першій лінії оборони, констатують, що свист куль чути постійно, тому щохвилини потрібно бути напоготові.

Як повідомляв УНН, минулої доби у зоні проведення АТО один український військовий отримав поранення, загиблих серед військових Збройних сил України немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП