boyoviki-zapasayutsya-zbroyeyu-ta-boyepripasami-rozvidka

Бойовики запасаються зброєю та боєприпасами - розвідка

 • 17882 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. За даними розвідки, бойовики запасаються зброєю, боєприпасами та обладнують окопи. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК російських окупаційних військ вживаються активні заходи з усунення недоліків, виявлених на початку лютого цього року комісією Генерального штабу та командуванням Південного військового округу ЗС РФ", - зазначив він.

Зокрема, до передових підрозділів противника завозяться додаткові запаси зброї і боєприпасів, на позиціях обладнуються нові окопи для розміщення важкого артилерійського озброєння.

Крім того, зазначається, що окупанти активізували тренування артилерійських розрахунків та підготовку коректувальників артилерійського вогню.

Нагадаємо, з початку доби бойовики 13 разів обстріляли українські позиції, внаслідок чого один військовослужбовець загинув та п’ятеро були поранені.

Українські Національні Новини

Політика