boyoviki-zbilshili-intensivnist-trenuvan-rozvidka

Бойовики збільшили інтенсивність тренувань - розвідка

 • 9350 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. За даними розвідки, бойовики збільшили інтенсивність тренувань артилерійських підрозділів. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ нарощує підготовку з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК до активізації бойових дій", - зазначив Гуцуляк.

Зокрема, протягом минулого тижня противник збільшив інтенсивність тренувань артилерійських підрозділів з відпрацювання питань нанесення ударів по уточнених цілях у глибині оборони Об’єднаних сил та вогневої підтримки його передових підрозділів в умовах загострення обстановки.

У Міноборони зазначили, що російські окупанти обладнують нові вогневі позиції для самохідних артилерійських установок (САУ) і танків, створюють додатковий запас артилерійських боєприпасів у районах передових позицій.

Нагадаємо, за даними розвідки, бойовики проводять ротацію командного складу, які визнані такими, що не справилися з покладеними на них обов’язками.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП