boyoviki-zdiysnili-visim-obstriliv-u-zoni-oos

Бойовики здійснили вісім обстрілів у зоні ООС

 • 9398 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. З початку цієї доби в районі проведення операції Об’єднаних сил ворог вісім разів обстріляв українські позиції. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр штабу ООС.

"Від початку доби ворог вісім разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції наших підрозділів з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" ворог шість разів відкривав вогонь по позиціях Об'єднаних сил: двічі поблизу населених пунктів Водяне і Мар’їнка – з мінометів калібру 82 мм; двічі біля міста Красногорівка – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; двічі поблизу міста Авдіївка – з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил: поблизу населеного пункту Травневе з артилерійських систем калібру 122 мм; біля населеного пункту Новолуганське з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів.

"Втрат серед українських військовослужбовців немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - зазначили у штабі.

Нагадаємо, у Горлівці під час обстрілу бойовиків поранення отримали жінка та дитина.

Також УНН повідомляв, що минулої доби, 30 травня, бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП