brati-navalniy-dali-svidchennya-u-frantsiyi-za-pozovom-do-iv-roshe

Брати Навальні дали свідчення у Франції за позовом до "Ів Роше"

 • 10123 переглядiв

КИЇВ. 1 травня. УНН. Російські брати-опозиціонери Олексій і Олег Навальні дали свідчення в суді французького міста Ван за позовом до компанії "Ів Роше", яку вони звинувачують в обмові. Про це у вівторок повідомила радіостанція RFI, передає УНН.

За даними радіостанції, на питання судового слідчого Навальний відповідали близько трьох годин. Як пояснив адвокат братів Вільям Бурдон, це справа розглядається у французькому суді, так як "керівники російського "Ів Роше" на процесі стверджували, що рішення було прийнято в Парижі".

"Всі рішення координувалися французькою компанією. Тому тут компетентний французький суд, - наводить слова адвоката радіостанція. - Це зовсім не було особисте рішення тодішнього керівництва російської філії. Все говорить про зворотне".

Як вказують французькі ЗМІ, в компанії "Ів Роше" заявили, що здивовані позовом в свою адресу, і що не отримували ніяких повісток до суду. Представники компанії підкреслюють намір відстоювати свої права і доводити свою сумлінність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄСПЛ: РФ має виплатити братам Навальним понад 70 тис. євро

Нагадаємо, 30 грудня 2014 року Замоскворецький суд Москви виніс вирок Навальному у справі про розкрадання коштів компанії "Ів Роше". Олексій Навальний засуджений на 3,5 року ув'язнення умовно, його брат Олег - на 3,5 року колонії загального режиму.

Українські Національні Новини

Політика