brazilskogo-prezidenta-bolsonaru-vipisali-iz-likarni

Бразильського президента Болсонару виписали із лікарні

 • 13258 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. Президента Бразилії Жаїра Болсонару виписали з лікарні в середу, через два дні після того, як він був госпіталізований з кишковою непрохідністю, останньою проблемою зі здоров'ям, яка сталася після ножового поранення в 2018 році. Про це пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Лікар Болсонару Антоніо Маседо повідомив журналістам, що президент одужав і готовий до роботи, додавши, що він буде на спеціальній дієті протягом вихідних і не зможе виконувати інтенсивні фізичні навантаження.

Болсонару, який перебуває при владі з 2019 року і планує балотуватися на президентських виборах, запланованих на жовтень 2022 року, заявив, що збереже свій звичайний порядок денний, включаючи поїздку до Росії в лютому.

Він відпочивав у південному бразильському штаті Санта-Катаріна, коли вранці в понеділок його терміново доставили до лікарні Віла Нова Стар у Сан-Паулу через біль у животі.

Лікарі встановили назогастральний зонд і навіть планували операцію, але у вівторок обструкцію усунули.

Додамо

66-річний Болсонару переніс чотири операції через поранення живота, яке він отримав під час передвиборної кампанії 2018 року. Тоді його прооперував доктор Антоніо Луїс Маседо, який відтоді його завжди лікує.

Українські Національні Новини

Новини Світу