brekhnya-epichnogo-masshtabu-u-britaniyi-vidpovili-na-zvinuvachennya-rf-schodo-uchasti-u-pidrivi-pivnichnogo-potoku-ta-udarakh-po-flotu-v-krimu

Брехня "епічного масштабу": у Британії відповіли на звинувачення рф щодо участі у підриві "Північного потоку" та "ударах" по флоту в Криму

 • 194747 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. У рф заявили про "британський слід" у підприві "Північного потоку" та "ударах" по флоту в Криму. У той же час у Міноборони Великої Британії назвали заяви росії брехнею "епічного масштабу", передає УНН.

Цитата

"Щоб відволікти увагу від своєї катастрофічної ситуації з незаконним вторгненням в Україну, міністерство оборони росії вдається до поширення хибних тверджень епічного масштабу.

Ця вигадана історія говорить більше про суперечки, що відбуваються всередині російського уряду, ніж про Захід", — йдеться у повідомленні відомства.

Додамо

росія звинуватила Велику Британію у причетності до вибухів на газопроводах "Північний потік".

"За наявною інформацією, до планування, підготовки та здійснення теракту в акваторії Балтійського моря 26 вересня поточного року залучалися представники підрозділу ВМС Великобританії", - заявили в міноборони рф.

У відомстві вважають, що ці самі сили "мають відношення до сьогоднішніх атак безпілотниками на російський флот у Севастополі".

Що передувало

29 жовтня призначений рф "губернатор" тимчасово окупованого Севастополя михайло развожаєв заявив про "атаку БПЛА" в акваторії Севастопольської бухти.

Речниця Сил оборони Наталія Гуменюк, коментуючи "бавовну" на тимчасово окупованому півострові, вказала, що це ймовірно могли бути "бойові комарі".

Пізніше вона повідомила, що причиною вибухів у Севастополі, швидше за все, був невдалий пуск російськими окупантами ракет протиповітряної оборони.

Українські Національні Новини

Новини Світу