brend-longmixer-originalno-privitav-ukrayintsiv-iz-mizhnarodnim-dnem-druziv

Бренд LONGmixER оригінально привітав українців із Міжнародним днем друзів

 • 42506 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. У суботу, 9 червня, у світі традиційно відзначали особливе і дуже веселе свято - Міжнародний день друзів. З цієї нагоди бренд LONGmixER оригінально привітав усіх своїх шанувальників, передає УНН із посиланням на прес-реліз компанії.

"Хоча свято і не є офіційним, цей день нагадує нам про важливість дружби в нашому житті і дає привід зустрітися зі старими друзями.

Міжнародний день дружби – це вдалий час, щоб зустрітися з товаришами, яких давно не бачив, влаштувати вечірку або просто сходити в бар за коктейлем", - зазначили в компанії.

Бренд LONGmixER привітав всіх зі святом Дружби випуском нової лінійки класичних газованих коктейлів LONGmixER BAR в крафтовому дизайні.

До серії LONGmixER BAR увійшли кращі класичні коктейлі, які вважаються найпопулярнішими в світі і користуються великим попитом у найбільш культових барах, а саме Mojito, Pina Colada, Gin Fizz, Singapore Sling.

"Смак коктейлів LONGmixER BAR – ідеальне поєднання класичного рецепту та сучасної барної інтерпретації, що створює враження коктейлю, щойно приготованого барменом спеціально для тебе за барною стійкою", - наголосили творці бренду.

Нагадаємо, як писав УНН, літо диктує моду на слабоалкогольні коктейлі

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу