brigadu-beregovoyi-oboroni-chornomorskogo-flotu-rf-pidnyali-po-trivozi

Бригаду берегової оборони Чорноморського флоту РФ підняли по тривозі

 • 8652 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Бригада берегової оборони Чорноморського флоту ВМФ РФ піднята по навчальній тривозі в рамках контрольної перевірки. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони Росії, передає УНН.

"У з'єднаннях та військових частинах Чорноморського флоту, що дислокуються на території Кримського півострова і Краснодарського краю, під керівництвом командувача Чорноморським флотом віце-адмірала Олександра Моісеєва проходить контрольна перевірка за зимовий період навчання. У рамках перевірки сигнал на приведення у вищі ступені бойової отримали підрозділи бригади берегової оборони зі складу армійського корпусу флоту", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що з'єднання було піднято по тривозі, військовослужбовці здійснили підготовку військової техніки та здійснили марш у призначений район зосередження. Там була перевірена організація взаємодії між групами і постами пунктів управління бригади, а також відпрацьовані спільні дії підрозділів і штабів при виконанні завдань по призначенню, плануванню та веденню бойових дій.

Крім того, в ході перевірки офіцери штабу флоту провели аналіз результатів роботи посадових осіб підрозділів з усіх питань діяльності, починаючи від знання особовим складом посадових обов'язків і вимог керівних документів, до стану матеріально-технічної бази, озброєння, військової техніки та здатності з'єднання виконувати завдання по призначенню, зазначили у відомстві.

Нагадаємо, напередодні другого туру виборів президента України Росія перекинула батальйонно-тактичну групу до українського кордону.

Як повідомляв УНН, РФ випробовує у Чорному морі нові системи радіоелектронного захисту.

Українські Національні Новини

Політика