brit-awards-2017-vruchili-u-londoni

Музичну премію Brit Awards-2017 вручили у Лондоні

 • 20556 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Двох музичних премій Brit Awards на церемонії в Лондоні був удостоєний британський співак Девід Боуї, який помер в січні 2016 року, передає УНН з посиланням на ВВС.

Д.Боуї визнали кращим виконавцем-чоловіком, а його останній альбом Blackstar був оголошений найкращим альбомом року. Замість нього премію за кращий альбом отримав його син, режисер Дункан Джонс. Нагороду кращого виконавця замість покійного співака отримав актор Майкл Холл.

Найкращою британською групою стала 1975, яка виконує пісні в стилі інді-рок, а кращою британською співачкою була оголошена Емелі Санде.

Американська співачка Бейонсе і канадський репер Дрейк отримали премію Brit Awards як кращі міжнародні виконавці.

Кращою міжнародною групою стала американська A Tribe Called Quest.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лос-Анджелесі відбулося нагородження премією Grammy-2017

Бейонсе в своїй номінації обійшла свою сестру Соланж Ноулс, а також Ріанну. Дрейк змагався, зокрема, з Бруно Марсом і покійним Леонардом Коеном.

Ніхто з трьох переможців в міжнародних номінаціях не приїхав на церемонію, щоб отримати нагороду особисто. Дрейк записав відео, в якому подякував своїх фанатів.

Учасники церемонії вшанували співака Джорджа Майкла, який помер в кінці грудня минулого року. Вокаліст Coldplay Кріс Мартін виконав пісню Джорджа Майкла A Different Corner. При цьому було показано відео з зображенням самого співака та інших виконавців, які померли минулого року, включаючи Принца і Леонарда Коена.

Brit Awards - це британський аналог премії Grammy. Нагороду вручають в Лондоні щорічно.

Українські Національні Новини

Культура