britanska-politsiya-rozglyadaye-intsident-bilya-parlamentu-yak-teroristichniy

Британська поліція розглядає інцидент біля парламенту як терористичний

 • 7575 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН. Британська поліція наразі розглядає наїзд автомобіля на загородження біля парламенту Великої Британії, внаслідок чого постраждали люди, як терористичний інцидент. Про це УНН повідомляє з посиланням на заяву лондонської поліції.

"На цьому етапі ми розглядаємо це як терористичний інцидент, і наразі розслідування веде антитерористичний підрозділ поліції", - сказано в заяві.

Також британські правоохоронці розповіли подробиці про інцидент. За їхньою інформацією, водієм машини - срібного Ford Fiesta, - яка врізалася в огорожу біля парламенту, є чоловік віком від 20-и до 30-и років. Він в'їхав у велосипедистів і пішоходів, перш ніж врізатися в огорожу біля будівлі парламенту.

Його затримали і відвезли в поліцейський відділок на півдні Лондона, де він перебуває під вартою.

"Він був заарештований за підозрою у злочинній терористичній діяльності", - додали в британській поліції.

У транспортному засобі, як зазначається, крім водія, нікого не було. Машину обшукують на місці події. Поки ніякої зброї не виявили.

"У результаті зіткнення постраждало кілька людей, і вони були доставлені в лікарню. На цьому етапі отримані постраждалими травми не здаються небезпечним для життя", - додали в поліції.

На місці події виставили кордони, дороги поблизу перекриті, як і закрита станція метро "Вестмінстер".

Українські Національні Новини

Новини Світу