britanska-rozvidka-nazvala-kritichnu-slabkist-moskvi

Британська розвідка назвала критичну слабкість москви

 • 1114214 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. У росії бракує стратегічної оцінки, що є критичною слабкістю москви, - перевага надається груповому мисленню та політичній доцільності. Про таке йдеться у черговому звіті Міністерства оборони Великої Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Цитата

"Нестача стратегічної оцінки є одна з критично слабких сторін центральної російської урядової архітектури: про що свідчить початкове рішення росії вторгнутися в Україну. Неупереджений офіційний аналіз майже напевно часто підривається тенденцією до групового мислення та політично доцільних висновків", - зазначили у британській розвідці.

Деталі

Так, у МО Британії зазначають, що нещодавно росія почала розширювати оборонні позиції вздовж свого міжнародного кордону з Україною та у глибині Бєлгородської області. 6 грудня тутешній губернатор оголосив про створення місцевих "загонів самооборони".

"Існує реальна ймовірність того, що російська влада просуває оборонні приготування на міжнародно визнаній території росії для розпалювання патріотичних почуттів", - зауважили у британській розвідці.

Доповнення

Британська розвідка назвала причину прагнення рф захопити Бахмут.

Українські Національні Новини

Новини Світу