britanska-rozvidka-rosiyski-viyskovi-buduyut-pontonniy-mist-poryad-z-antonovskim

Британська розвідка: російські військові будують понтонний міст поряд з Антоновським

 • 89434 переглядiв

КИЇВ. 23 серпня. УНН. Російські військові під тимчасово зайнятим Херсоном будують понтонний міст через Дніпро поряд зі знищеним Антоновським мостом, він має замінити поромну переправу, йдеться у черговому зведенні Міноборони Великої Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Цитата

"На вихідних росія, ймовірно, почала перекидати баржі на позиції для будівництва міцного понтонного мосту через річку Дніпро безпосередньо поруч із пошкодженим Антонівським автомобільним мостом. Переправа є ключовою сполучною ланкою між окупованим росією Херсоном та сходом", - вказує британська розвідка.

Деталі

У МО Британії зазначають, що протягом кількох тижнів російські війська та місцеві жителі покладалися на поромну переправу через Дніпро.

"Якщо росія добудує імпровізований міст, це майже напевно збільшить пропускну спроможність порівняно з поромною переправою. Понтонний міст, ймовірно, як і раніше, буде вразливим для українських наступальних дій", - наголосили у британській розвідці.

Доповнення

Антонівський міст, який, за оцінками, потрібен російським окупантам для логістики, неодноразово за останній час піддавався ударам.

Українські Національні Новини

Війна