britanska-rozvidka-rosiyski-viyskovi-v-ukrayini-zbili-vlasniy-litak

Британська розвідка: російські військові в Україні збили власний літак

 • 517776 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Деякі росіяни навмисне знищували свою техніку з метою саботажу. Про це заявив директор британської агенції радіоелектронної розвідки GCHQ Джеремі Флемінг, інформує GCHQ, передає УНН.

Деталі 

За словами Флемінга, у армії рф — низький моральний дух, складнощі з матеріально-технічним забезпеченням та великі втрати.

"Ми бачили, як російські солдати – без зброї і бойового духу – відмовлялися виконувати накази, саботували власне обладнання і навіть випадково збили свій же літак", - заявив він.

Флемінг переконаний, що путін допустив стратегічну помилку і переоцінив здатність своєї армії здобути швидку перемогу у війні проти України.

"Ми вважаємо, що радники путіна бояться сказати йому правду, масштаби цих помилкових суджень повинні бути зрозумілі режиму. Це стала його особистою війною, за яку розплачуються ні в чому не винні люди в Україні", — додав він.

Нагадаємо 

Між президентом росії володимиром путіним та міністром оборони рф сергієм шойгу "зараз існує постійна напруженість", а помічники путіна дезінформували його та не розповідали про справжні втрати ЗС рф в Україні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП