britanski-fakhivtsi-rozpovili-yak-ozhiviti-pechinku-pislya-alkogolyu

Британські фахівці розповіли, як "оживити" печінку після алкоголю

 • 26454 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Британські фахівці провели дослідження і дізналися, як самостійно допомогти своєму організму позбавитися від надлишку токсинів у печінці, передає УНН із посиланням на Journal of Human Nutrition and Dietetics.

За словами фахівців, очистити печінку можна за допомогою трав'яного чаю.

Трав'яні напої, такі як зелений або ромашковий чай, є відмінними джерелами антиоксидантів, кажуть медики. Вони захищають клітини печінки від ушкоджень через накопичення жиру, надмірне вживання алкоголю, сигаретного диму і інших забруднювачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сік до горілки: який підходить краще.

Також рекомендується відмовитися від цукру і смаженої їжі. А вживання великої кількості води допомагає вивести продукти життєдіяльності, що залишилися у кишечнику, печінці і кровотоці.

У звичайну питну воду можна додавати пару крапель лимонного соку, щоб вивести токсичні метали.

Нагадаємо, раніше секретами правильного споживання алкогольних напоїв поділилися експерти українського алкогольного бренду "Др. Житник".

Вони радили не запивати міцний алкоголь газованою водою, а ще не пити за принципом "підвищення градусу".

Фахівці стверджують, що завжди краще визначитися з одним алкогольним напоєм, який і споживати протягом усього святкового вечора.

Звичайно ж, рекомендується ні в якому разі не зловживати спиртним. Знати міру необхідно у будь-яких життєвих ситуаціях.

При цьому, як виявилося, існує кілька секретів, знання яких допомагає довше не п'яніти. Про них читайте у матеріалі УНН.

Українські Національні Новини

Суспільство