britanskiy-uryad-khoche-abi-nichni-klubi-vimagali-covid-sertifikati

Британський уряд хоче, аби нічні клуби вимагали COVID-сертифікати

 • 12508 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Велика Британія планує зробити повну вакцинацію умовою відвідин нічних клубів у вересні. Про це інформує Sky News, пише УНН.

Цитата

“До кінця вересня усі особи віком від 18 років матимуть можливість пройти повну вакцинацію. Тому на той час ми плануємо зробити повну вакцинацію умовою відвідин нічних клубів та інших місць, де збираються великі групи людей”, — сказав британський міністр з вакцинації Надім Захаві і додав, що деякі заклади вимагатимуть негативний тест на коронавірус.

У Великій Британії зафіксували 5,473,477 випадків коронавірусу, 128,727 осіб померли.

Нагадаємо

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив про скасування більшості карантинних обмежень 19 липня. 

Британський прем’єр також заявив, що прагне прискорення темпів вакцинації від коронавірусу. Зокрема, він наголошував, що до 19 липня мають вакцинувати двома дозами дві третини дорослого населення, включно з особами старших за 50 років, усіх вразливих осіб, усіх медпрацівників, які перебувають на передовій боротьби з пандемією — Ред.) і соціальних працівників, і всіх осіб, яким більше 40 років, які отримали першу дозу до середини травня.

Влада Великої Британії відмовилася від масової вакцинації від коронавірусу дітей і підлітків. Робити щеплення будуть тільки певні групи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: COVID-сертифікати в Україні: як вони працюватимуть

Українські Національні Новини

COVID-19