britantsi-pokazali-zhorstoke-povodzhennya-zi-svinyami-na-fermakh

Британці показали жорстоке поводження зі свинями на фермах

 • 21449 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Британські зоозахисники зафіксували факти жорстокого поводження зі свинями на промислових фермах, передає УНН з посиланням на mirror.co.uk.

Йдеться про свиней, вирощених на підприємствах "Frankfurter". Це найбільший виробник свинини, який поставляє продукт в багато супермаркетів країни.

Під час розслідування зоозахисники зафіксували, що співробітники "Frankfurter" утримують свиней в жахливих умовах: тварин б'ють, калічать і "накачують" антибіотиками.

Понад те, на території підприємств "Frankfurter" зоозахисники виявили туші мертвих свиней, а також тварин з кістами і виразками, які не могли пересуватися через відкриті рани.

Експерти також зняли життя свиней серед екскрементів. А багато тварин на фермах мають грижі розміром з футбольний м'яч.

До слова

МОЗ України рекомендує обмежити вживання червоного м'яса до 500 грамів на тиждень.

Всесвітня організація охорони здоров'я, тим часом, повідомляє про дані, які встановлюють зв'язок між споживанням червоного м'яса і розвитком колоректального раку, раку підшлункової залози і простати. У багатьох країнах світу органи охорони здоров'я рекомендують обмежити вживання в їжу м'ясної продукції і червоного м'яса, оскільки з ними пов'язаний підвищений ризик смерті від хвороб серця, діабету та інших захворювань.

Червоне м'ясо — усі види м'яса (м'язової тканини) ссавців, включаючи яловичину, телятину, свинину, ягнятину, баранину, конину і козлятину.

Додамо

Дієтолог радить приготувати до новорічного столу нежирне м'ясо птиці: курятину або індичку.

Українські Національні Новини

Новини Світу