britantsyam-budut-dostavlyati-gotovi-alkogolni-kokteyli-dodomu

Британцям будуть доставляти готові алкогольні коктейлі "додому"

 • 8782 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Жителі Великої Британії можуть скористатися новою послугою - доставка алкогольних коктейлів з бару "додому", передає УНН з посиланням на mkfm.com

Так, наприклад, таку послугу пропонують бари, розташовані в місті Мілтон-Кінс (графство Бакінгемшир). Один з популярних барів міста запропонував своїм клієнтам можливість користуватися послугою три дні на тиждень - у четвер, п'ятницю і суботу, з 16:00 до 20:00.

Клієнти бару можуть зробити попереднє замовлення по електронній пошті, або ж по телефону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні презентували готові напої в пляшці: Fragolino, Spritz і Sangria

Будь-який коктейль, приготований барменом і доставлений "додому", обійдеться британцям в 5,95 фунтів стерлінгів (200 грн), або 10 фунтів стерлінгів (336 грн) за два напої.

Бар пропонує такі алкогольні коктейлі, як: "Pornstar Martini", "Blossom Room Fizz", "Mai Tai", "White Chocolate Espresso Martini", "Moxito" та інші.

Нагадаємо, як писав УНН, українці переходять на споживання легких спиртних напоїв.

Так, цінителів легкого ароматного алкоголю в Україні з кожним роком стає все більше, відзначають експерти вітчизняного ринку.

Серед молодих людей стає немодним вживати міцний алкоголь, вони вважають за краще якісне вино. Це тенденція найближчих 10-15 років, вважає президент УКАБ, гендиректор ІМК Алекс Ліссітса.

В ЛГЗ "Prime", в свою чергу, відзначають, що у молоді користуються популярністю екстравагантні алкогольні напої - з незвичайними кольором і смаком.

Українські Національні Новини

Новини Світу