bronetyagach-na-poligoni-na-smert-zadaviv-viyskovogo

Бронетягач на полігоні на смерть задавив військового

 • 13827 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Бронетягач на одному з військових полігонів на смерть задавив військовослужбовця. Попередньо встановлено, що мало місце порушення заходів безпеки через необережність. Про це повідомили в пресцентрі оперативного командування “Північ”, передає УНН.

Цитата:

"Сьогодні, 28 січня, близько 11:00, через порушення техніки безпеки на одному з загальновійськових полігонів сталася біда: загинув військовослужбовець. При буксуванні військової техніки стався наїзд на військовослужбовця", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Механік-водій МТ-ЛБ (бронетранспортер), що буксувалася, в умовах обмеженої видимості бойової машини, як вказано, "не зміг пересвідчитись у відсутності людей перед машиною і почав рух, в результаті чого спричинив тяжке травмування військовослужбовця та його смерть".

Трагічності ситуації додає той факт, що лише два тижні тому у всіх військових частинах оперативного командування "Північ" пройшли навчання з техніки безпеки і детальні інструктажі особового складу, додали у пресслужбі.

"Загинув захисник України, старший солдат Мельник Анатолій Васильович, 1981 року народження, сумчанин. Самотньою залишилась його дружина, теж військовослужбовець - вони служили разом, в одній бригаді", - вказали у командуванні.

Командувачем оперативного командування "Північ" призначено розслідування даного трагічного випадку. Попередньо встановлено, що мало місце порушення заходів безпеки через необережність. Слідство триває.

Нагадаємо, це не перший випадок нещасних випадків на полігонах. До прикладу, торік у квітні під час навчальних стрільб на Донеччині вибухнув міномет, один військовий загинув, 8 були поранені.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП