bronzoviy-prizer-upl-zaznav-porazki-u-sparingu-z-simoma-golami

Бронзовий призер УПЛ зазнав поразки у спарингу з сімома голами

 • 10318 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Перший контрольний поєдинок "Олександрії" в міжсезонні із шведським "Юрдінгеном" завершився поразкою з рахунком 3:4. Про це інформує прес-служба клубу з України, передає УНН.

На початку першого тайму олександрійці забили у ворота німецького суперника два м’ячі з інтервалом у одну хвилину.  Відзначилися Олексій Довгий і Денис Безбородько. На 32 хвилині суперники забивають свій перший і єдиний м’яч у першому таймі у ворота Олега Білика. Зрівняти рахунок німцям вдалося на 57 хвилині, а далі – й збільшити до 2:4. Третій м’яч у ворота "Юрдінгена" забив олександрієць Максим Задерака - 3:4.

Склад "Олександрії" у першому таймі: Олег Білик, Тимур Стецьков, Владислав Бабогло, Кирило Прокопчук, Валерій Лучкевич, Андрій Запорожан, Олексій Довгий, Максим Третьяков, Євген Протасов, Денис Устименко, Денис Безбородько.

Склад на 2-й тайм: Дмитро Рудик, Денис Мірошніченко, Гліб Бухал, Дмитро Гречишкін, Тимур Стецьков (Павло Пашаєв, 60’), Дмитро Шастал, Богдан Литвяк, Євген Банада, Максим Задерака, Кирило Ковалець, Артем Сітало.

Зауважимо, що тренувальний збір бронзового призера України в Нідерландах продовжується і 28 червня українці зустрінуться з бельгійським "Андерлехтом".

Українські Національні Новини

Спорт