bude-bilshe-bolyuchikh-sanktsiy-proti-rosiyi-kuleba-pogovoriv-z-liderami-g7

"Буде більше болючих санкцій проти Росії": Кулеба поговорив з лідерами G7

 • 120898 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів онлайн-переговори з лідерами країн "Великої сімки". Про це повідомляє УНН із посиланням на Twitter очільника МЗС.

Деталі

"Українці, ви герої цього світу! Ми продовжимо вам допомагати" Це слова одного з міністрів закордонних справ країн Сімки, і з цими словами погодилися усі міністри - Німеччина, США, Канада, Франція, Велика Британія, Італія, Японія", — написав Кулеба.

За словами міністра, протягом годин буде більше болючих санкцій проти Росії, а також  більше зброї для України і дедалі більше ізоляції Москви.

"Заради допомоги Україні в низці країн ухвалюють рішення, які п’ять днів тому були неможливими, змінюють власні закони, щоб прискорювати ухвалення рішень в інтересах України, весь світ стежить за нашою боротьбою і вболіває за нас", — додав Кулеба.

Нагадаємо

У відповідь на вторгнення Росії в Україну США, Франція, Канада, Італія, Велика Британія, комісія ЄС і Німеччина 26 лютого ввечері ухвалили рішення ввести нові жорсткі фінансові санкції.

Усі російські банки, які вже потрапили під санкції міжнародного співтовариства, від'єднають від системи міжнародних платіжних послуг SWIFT.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Харківській області продовжили комендантську годину

     • 199492 переглядiв

    В Києві та Харкові оголошено тривогу

     • 295941 переглядiв