bude-nash-kontrnastup-krok-za-krokom-mi-priydemo-do-peremogi-reznikov

Буде наш контрнаступ, крок за кроком ми прийдемо до перемоги - Резніков

 • 1516677 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков у річницю початку повномасштабної війни заявив, що буде український контрнаступ, над забезпеченням якого працюють, і крок за кроком Україна прийде до перемоги, передає УНН.

Цитата

«Рік тому багато хто очікував, що України за кілька тижнів не стане. Все змінилося. Сьогодні основне питання на порядку денному – якою буде перемога України? Відповідь проста. Перемога – це звільнення усіх наших територій до кордонів 1991 року і ліквідація небезпеки з боку росії. Перемога – коли Україна буде. Буде суверенною і незалежною у міжнародно визнаних кордонах. Успішною, заможною, сильною. А росії у нинішньому вигляді – не буде», - написав Резніков у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міноборони назвали 10 перемог України за рік повномасштабної війни

Він зазначив, що не буде терористичного московського режиму, який говорить про «братерство» і при цьому чинить геноцид. Розповідає про «звільнення» і стирає з лиця землі цілі міста.

«Який спалює сотні тисяч своїх власних громадян у війні і руйнує майбутнє наступних поколінь через примхи боягузів, які постійно брешуть і ховаються у бункерах. Ми переможемо, бо наша мета – життя, щастя, добробут. Вони програють і понесуть відповідальність. Бо сіють навколо себе тільки смерть і страждання», - написав Резніков.

Резніков зауважив, що наш ворог досі є дуже небезпечним і має багато ресурсів.

«Але стратегічно він вже програв. Нам треба довести справу до кінця. Вже немає невизначеності, як рік тому. Буде непросто. Але ми впораємось. Є впевненість у своїх силах. Є лють і бажання відплати за наших полеглих. Є коаліція з 54 країн, що підтримують Україну. Ми у цій битві не самі», - зазначив Резніков.

Міністр зазначив, що на Україну очікує більше зброї, у тому числі – української. Для усіх Сил оборони.

«Будуть танки і бронетехніка. Ми будемо ще краще перехоплювати ракети і дрони терористів, з якої країни вони б не походили. Будуть нові програми підготовки наших захисників і захисниць за участі партнерів. Ми їх поширимо не тільки на армію, але й на гвардію та на всіх, хто б’ється поряд. Буде нова якість оборони за рахунок технологій. Ми будемо вражати сильніше і на більшу відстань, у повітрі, на землі, на морі та у кіберпросторі. Буде наш контрнаступ. Ми багато працюємо, щоб його підготувати і забезпечити», - розповів Резніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми вистояли і зробимо все, щоб цього року здобути перемогу – Зеленський

Він зазначив, що за кілька днів Україна зустріне весну, яку кремль хотів у нас вкрасти.

«Ми не замерзли – ми загартувалися. Ми не злякалися темряви. Крок за кроком ми прийдемо до перемоги», - підкреслив міністр.

«Схиляю голову за тими, хто віддав своє життя, щоб ми могли йти далі. Пишаюся кожним і кожною, хто боронить сьогодні нашу державу! Слава Україні!» - наголосив Резніков.

Українські Національні Новини

Політика