budinki-ta-bmw-maradoni-ne-zatsikavili-pokuptsiv-na-auktsioni-prodali-lishe-kilka-rechey

Будинки та BMW Марадони не зацікавили покупців: на аукціоні продали лише кілька речей

 • 17649 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Віртуальний аукціон з продажу близько 90 предметів, що належать футбольній суперзірці Дієго Марадоні в неділю, не зміг залучити жодного великого покупця, пише УНН з посиланням на AFP.

Не продали ні квартиру на березі моря, ні два BMW, ні будинок, який він купив для своїх батьків.

Деталі

За словами організаторів, на участь в аукціоні підписалися понад 1500 потенційних учасників торгів з Латинської Америки, Італії, Франції, Англії, Росії та Дубаїв.

Але до кінця тригодинного аукціону продажі становили всього 26 000 доларів, при цьому лоти на понад 1,4 мільйона доларів не були реалізовані, згідно з розрахунками AFP.

Найвища ціна була віддана за картину із зображенням футболіста світового рівня під назвою "Між Фіорито і небом", написану художницею Лу Седова (Lu Sedova). Її продали за 2150 доларів.

За нею послідувала фотографія Марадони з покійним кубинським лідером Фіделем Кастро, куплена за 1600 доларів покупцем з Дубаїв.

Найбільші лоти включали будинок у Буенос-Айресі, який молодий Марадона купив для своїх батьків (вартістю 900 000 доларів), і апартаменти на морському курорті Мар-дель-Плата (65 000 доларів).

Також непроданими залишилися два майже нових автомобіля BMW: модель 2017 року вартістю 225 000 доларів і модель 2016 року - 165 000 доларів, а також фургон Hyundai за 38 000 доларів.

Серед інших речей, які були продані: картина Мерилін Монро була куплена аргентинським учасником торгів за 1500 доларів; командна куртка з "Неаполя" з його знаменитою цифрою 10 на спині була куплена за 1500 доларів шанувальником в Дубаї; хтось у Німеччині заплатив 270 доларів за тренувальні штани, які Марадона носив у "Боруссії Дортмунд"; і коробка кубинських сигар принесла 550 доларів від аргентинця.

Шість телевізорів або тренажери, на яких він тренувався в Дубаї, не зацікавили потенційних покупців.

Суддя Лучана Тедеско розпорядилася про проведення аукціону в рахунок погашення боргів і витрат, понесених Марадоною, який помер від зупинки серця 25 листопада 2020 року. Тепер суду належить вирішити, що робити з непроданими предметами.

Доповнення

Марадона помер 25 листопада 2020 року, у своєму будинку в Буенос-Айресі. Причиною смерті легендарного футболіста стала серцева недостатність, яка призвела до гострого набряку легенів. 

Українські Національні Новини

Новини Світу