budivelnik-z-angliyi-vigrav-mayzhe-100-mln-dol-u-lotereyu

Будівельник з Англії виграв майже 100 млн дол. у лотерею

 • 9990 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. 51-річний житель англійського міста Бостон виграв 76 млн фунтів стерлінгів (96 млн дол.) у лотерею. Про це повідомляє belfasttelegraph.co.uk, передає УНН.

Ім'я переможця - Ендрю Кларк. Він працює будівельником. Англієць виявив щасливий квиток у своєму робочому фургоні, через 6 тижнів після лотерейного розіграшу. В автомобілі він, як правило, зберігає всі куплені квитки.

Мільйонер і його друга половинка Тріша Фейрхерст вже купили новий будинок і дві машини. Також вони планують поділитися виграшем з усіма членами сім'ї.

"Це Різдво ми відсвяткуємо тихо, по-сімейному. Але в наступному році ми з Трішею плануємо зняти великий будинок, або готель. Зібрати всю нашу сім'ю і обмінятися історіями про те, як кожен з нас витратив свою частину від виграшу", - говорить Кларк.

Англієць також зізнався, що в поточному році його онучка отримала щедрий подарунок на День народження - 200 (250 дол.) замість 40 фунтів стерлінгів (50 дол.) на рахунок.

У наступному році англійці зібралися у відпустку на Маврикій, Мальдіви і Гаваї.

"Я продовжу грати в лотерею, і все ще планую перевіряти свої накопичені квитки десь раз в три місяці", - заявив переможець.

Нагадаємо, в Україні з початку року вже 32 людини стали мільйонерами і мультимільйонерами завдяки державній лотереї "Лото-Забава". Лотерейні виграші допомагають українцям поліпшити своє матеріальне становище і здійснити давні мрії.

Наприклад, один з попередніх переможців "Лото-Забава" Олександр Гречко планує інвестувати свій мільйонний виграш в розвиток і навчання своєї 6-річної доньки. На решту грошей хоче купити собі житло.

Українські Національні Новини

Новини Світу