budivelniki-kiyivschini-za-2-misyatsi-vikonali-robit-na-500-mln-grn

Будівельники Київщини за 2 місяці виконали робіт на 500 млн грн

 • 16207 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Підприємства Київської області у січні-лютому 2017 року виконали будівельних робіт майже на 500 млн грн, передає УНН з посиланням на інформацію Держстатистики.

За даними відомства, обсяги будівництва на Київщині протягом січня-лютого 2017 року зросли на 30,8%, у порівнянні із аналогічним періодом 2016 року.

Нагадаємо, за підсумками 2016 року серед районів Київської області лідером за обсягом виконаних будівельних робіт визнано Києво-Святошинський район, а серед міст регіону – Бровари.

За результатами опитування, Бровари визнано найкращим передмістям столиці. Зараз у Броварах зводять один з найбільших житлових комплексів України – ЖК Scandia (Скандинавське містечко).

Згідно з проектом, комплекс розрахований на 100 житлових будинків з власною масштабною інфраструктурою. На території комплексу передбачені школи, дитячі садочки, стадіон, спортивні та дитячі майданчики, парк з озером, амфітеатр для концертів і багато іншого. Вартість квартири у ЖК Scandia стартує від 15 тис. доларів США

Українські Національні Новини

Київ