buduyte-plani-na-maybutnye-i-voni-realizuyutsya-goroskop-dlya-vsikh-znakiv-zodiaku-na-5-11-lipnya

Будуйте плани на майбутнє і вони реалізуються: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5 -11 липня

 • 52569 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Наступний тиждень з 5 по 11 липня добре підійде для завершення раніше розпочатого і роздумів про майбутнє. Про те, як використовувати цей період з максимальною користю кожному знаку Зодіаку ексклюзивно для читачів УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

Астролог нагадала, що 10 липня рано вранці о 4 годині 18 хвилин за київським часом почнеться молодик. За її словами, це прекрасний період для початку нових справ.

"Якраз це чудовий час, коли ви можете рано прокинутися і написати плани. Це правильно з точки зору космічних ритмів, з точки зору астрології. Звичайно ж ці плани мають силу збуватися. 9 липня - це 29 місячний день. Найважчий день місячного календаря. Тому в цей день не варто будувати дуже важливих планів, починати якісь проекти або призначати важливі зустрічі, здійснювати важливі для вас вчинки. У цей день краще всього відпочити, незважаючи на те, що 9 липня припадає на п'ятницю", - вважає Ксенія Базиленко.

До 9 липня краще закінчити всі розпочаті проекти, важливі справи, віддати борги.

"А ось як раз в п'ятницю дуже добре, щоб ви зайнялися якимись справами, пов'язаними з будинком: прибирання, приведення в порядок себе, вдома. Що стосується молодика, він завжди приносить нові сили і енергію, але, коли ви будете займатися своїми проектами, ідеями та записувати їх на папері, настрій може бути дуже різний і може бути таке бажання: я хотів би все поміняти кардинально. Це може бути дуже небезпечно. Також рекомендую вам 5 числа робити розвантажувальні дні. 5 і 7 - чудові дні для важливих справ, для покупок, для зустрічей, для підписання договорів і для всіх важливих подій у вашому житті", - впевнена астролог.

Овен

Тиждень у вас обіцяє бути насиченим, але більше часу ви можете провести все-таки в колі рідних і близьких. Насичений тиждень, особливо кінець його, будуть пов'язані з вашими родичами, з якимись подіями, наприклад, сімейними святами. Також дуже добре зайнятися питаннями покупки або продажу нерухомості, закінчувати ці питання, закінчувати ремонти, якщо вони у вас розпочаті.

Овни, хто працює в таких напрямках, як харчові напрямки, ресторанний бізнес, виробництво або ж, наприклад, все що пов'язано з ріелторством, з будівництвом, у всьому цьому у вас як і раніше буде успіх. В інших сферах також буде досить цікаво. Наприклад, інформаційні напрямки, якщо ви працюєте в освітній системі, там теж буде чекати успіх.

А ось з фінансами варто бути обережними. Не варто на цьому тижні занадто витрачатися або вкладати куди-небудь великі гроші якщо ви не знаєте, чим може закінчитися цей проект. Особливо будьте обережні 6 липня. Цей день може вам принести багато неприємних ситуацій, пов'язаних з фінансами. Дуже цікавий час для творчих Овнів. Ви можете яскраво себе проявити, але постарайтеся не бути занадто креативними - далеко не всі оцінять ваші ідеї. Тому при реалізації творчих проектів враховуйте інтереси суспільства.

Дуже цікавий час, коли ви протягом тижня можете зустріти своїх старих знайомих або дуже близьких вам друзів, яких ви давно не бачили і з ними можуть початися цікаві проекти. Але астролог радить переговорити, записати плани на вихідні, тому що там буде молодик і починати щось з наступного тижня (12 - 18 липня). Що стосується нових проектів, потрібно бути обережними. Краще закінчити старі.

Також ви у вільний час будете занурені в роздуми. Дуже багато думок буде, бажання подумати про минуле, позгадувати. Не варто на них акцентуватися. Постарайтеся думати про хороше, проведіть час з друзями, на природі. Зараз дуже важливий час для того, щоб ми фіксувалися на сприятливих подіяї.

В особистому житті дуже цікавий час для самотніх Овнів. Можуть бути такі ситуації, що якраз цей тиждень принесе вам дуже цікаві знайомства, особливо до кінця тижня і вони можуть бути дуже насичені. Дуже цікаві люди, яких ви можете зустріти. Вони можуть бути яскраві, креативні, але наскільки яскраво ви можете зблизитися, точно також можете і розлучитися, тому контролюйте свої емоції. У сімейних Овнів все зовсім по-іншому. Тиша і благодать. Ви можете спокійно проводити час зі своїми близькими, але не навантажуйте своїми емоціями свою другу половинку, тому що вона може просто не витримати.

У плані здоров'я для Овнів тиждень хороший, але астролог радить звернути увагу на серцево-судинну систему, а також на район шиї і проблеми зі щитовидною залозою. Утримайтеся від холодних напоїв, щоб не простудитися.

Телець

Для вас дуже хороший тиждень в інформаційному плані. Тому якщо ви навчаєтеся чи є викладачем, якщо ви працюєте в ЗМІ або ж працюєте з будь-якими інформаційними напрямками, у вас буде вдача. Що стосується фінансової сфери, тут цікавий прогноз. Потрібно бути досить уважним, але тим не менше прибуток буде. Упродовж тижня у вас може бути підвищення зарплати або ж ви обговоріть її підвищення. Можливі якісь премії або повернення вам боргів. Також дуже сприятливий тиждень для всіх тих Тельців, хто працює у фінансовій сфері.

Постарайтеся бути дуже обережними в спілкуванні з вашим начальством, також можлива зміна керівництва. Якщо ви є керівником, у вас також можуть бути зміни. Але намагайтеся не поспішати з якимись висновками, не конфліктуйте і ні в якому разі не варто через це швидко міняти роботу або відразу приймати запрошення на підвищення. Зараз дуже складний період для всіх керівників. Тому постарайтеся відкласти ці питання до наступного тижня.

Що ж стосується родинних стосунків, це дуже цікавий період. На вихідних до вас можуть приїхати родичі, їх може бути багато і ситуації можуть бути різні. Тому постарайтеся бути в спокої, в гармонії і в прекрасних стосунках з ріднею. Удача також буде у всіх починаннях, які стосуються особисто ваших проектів. Бажано на цьому тижні їх закінчувати, підсумувати результати. Що стосується спілкування з іноземцями, тут також чекає вдача. Може бути налагодження відносин з іноземцями, цікавими партнерами з-за кордону. Можуть бути гарні можливості імпорту-експорту, вирішення питань з митницею. Що стосується дальніх поїздок і подорожей, якщо ви навіть призначили кудись поїздку, будьте особливо обережні. На цьому тижні дуже часті зміни погоди, особливо, що стосується морів і гір.

У коханні для одиноких Тельців - прекрасний, хороший, романтичний період. Знайомтеся, приділяйте увагу собі і своїм інтересам. У сімейних Тельців також може бути прекрасний період, але ви можете проявляти невдоволення до своєї другої половинки. Тому намагайтеся ні в якому разі не сваритися і знаходити спільну мову.

Що стосується здоров'я, то 6-7 числа у вас може бути дуже емоційний стан. Постарайтеся ні в якому разі не йти на поводу у негативних емоцій. Можуть бути дуже сильні головні болі. Також зверніть увагу на шлунково-кишковий тракт, їжте свіжі продукти, добре харчуйтеся. Понеділок - прекрасний день для розвантаження. Приділіть увагу хребту, але не створюйте зайвих навантажень, особливо якщо ви активно займаєтеся спортом. В цілому здоров'я обіцяє бути хорошим, міцним.

Близнюки

Зараз дуже цікавий період в астрології для вас. Дуже сильним буде середина тижня. У вас багато різних цікавих подій може відбуватися і вам дуже важливо приймати ці важливі події або рішення - в хорошому настрої. Постарайтеся закінчити всі розпочаті справи і на вихідних, особливо 10 числа, скласти правильний план на майбутнє. Особливо актуальна буде фінансова сфера. Безумовно, всі ті Близнюки, які працюють в сфері фінансів, в банківських структурах, з харчовими технологіями, ресторанним бізнесом, в будівництві, у всіх цих напрямках у вас буде неймовірна вдача і можливості. Також буде добре і тим Близнюкам, хто займається саморозвитком, багато вчиться. Цей тиждень принесе вам дуже багато знань і цікавих подій, цікавих людей, які можуть дуже сильно вплинути на хід подій. На самому початку тижня ви можете відчути дуже велику дратівливість. Ви будете психологічно шукати винних, а може розкриються якісь таємниці, що вам покажуть якісь не дуже сприятливі речі, які відбувалися за вашою спиною. Ставтеся до цього з вдячністю - це інформація, яка в майбутньому дозволить вам правильно відреагувати на складні ситуації. Дуже хороший період для Близнюків-керівників. З одного боку все, що у вас було до цього: якісь проекти, якісь важливі справи, ваш колектив, в цьому всьому є ваша сила. Тому це треба розвивати і на цьому тижні краще підвести якісь підсумки для того, щоб ви могли бачити свої реальні результати. Але ні в якому разі не варто саме зараз йти на якісь конфліктні ситуації, дуже жорстко проявляти негативні риси свого характеру. Тим більше не поспішайте починати щось нове. Будьте уважні.

У коханні сприятливий тиждень як для одиноких Близнюків, які можуть сміливо знайомиться, особливо ближче до вихідних. Точно так само для сімейних Близнюків. Тут можуть бути цікаві події, де ви можете разом зі своєю другою половинкою прекрасно провести вихідні в якихось поїздках, може бути зустрічах, які в майбутньому будуть для вашої родини дуже важливі. Особливу увагу потрібно приділити здоров'ю. Тому що на цьому тижні, якщо у вас є хронічні захворювання, вони можуть проявити себе. Особливо все, що стосується сечостатевої системи або району голови. Тому вам потрібно більше відпочивати. Постарайтеся особливо відпочити в п'ятницю і на вихідних. Максимально бути на природі, більше рухатися.

Рак

Цікавий і насичений тиждень. Він для вас може бути непростим. З одного боку, він принесе вам дуже багато сприятливих подій, пов'язаних з тим, що ви на вихідних можете багато для себе вирішити. Вирішити що-небудь таке, в чому ви могли б кардинально змінити своє життя, але будьте вкрай обережні. Тому що саме на вихідних, незважаючи на те, що буде молодик, буде дуже багато сил і енергії, особливо у вас, у вас буде величезне бажання зруйнувати те, що ви робили раніше. Тому якщо ви будете писати бажання вранці 10 числа, будьте обережні. Не варто руйнувати те, чим ви вже займалися, то чого ви вже досягли. Цінуйте це. Дуже гарний час для тих Раків, які займаються соціальними проектами, психологією, HR. У вас буде дуже цікавий тиждень, де ви можете максимально себе проявити, реалізувати. Головне - обходити гострі кути і бажано вже підводити підсумки вашої роботи. Що ж стосується яскравих виступів, то будьте дуже обережні, тому що ви можете піти на конфлікти або ваші виступи можуть бути досить радикальними. Тому якщо серед вас є спікери або вчителя, які на цьому тижні повинні робити щось яскраве, наприклад, якісь виступи глобальні або політики, які повинні виступати на вихідних, будьте дуже обережні з тим, що ви говорите. Ви можете наламати дрів. Постарайтеся гарненько відпочити. Бажання самоти - це ідеальний варіант на цьому тижні. Тому якщо хтось відпочиває, постарайтеся максимально розслабитися і ні в якому разі не займатися, а тим більше на вихідних, екстремальними видами спорту, а також купівлею або продажем автомобіля. Якщо ви захочете з'ясовувати стосунки або йти на якісь кардинальні зміни в долі, також друга половина тижня абсолютно для цього не підходить.

Астролог також не радить на майбутньому тижні здійснювати фінансові вкладення, брати кредити. Тут можна наламати дрів, тому постарайтеся фінансово бути дуже розсудливими. Якщо ви хочете що-небудь придбати, краще це робити 5 або 7 липня.

Що ж стосується кохання, то настає спокійний, сприятливий тиждень для всіх Раків, як одиноких, так і сімейних. Головне, щоб ви були в хорошому настрої, обов'язково приділяйте час, якщо ви сімейні Раки, своїй другій половинці і ви отримаєте чудову віддачу. Також для одиноких Раків - прекрасний тиждень для нових знайомств і вражень.

Що стосується здоров'я, також тиждень обіцяє бути досить гарним. Астролог пропонує провести в понеділок легкий розвантажувальний день, наприклад, на овочах. Слід звернути увагу на ноги: болі в ногах, варикоз. Приділіть цьому особливу увагу, зверніться до лікаря. Також все, що стосується району горла. Намагайтеся не застудитися, приділяйте увагу своїм голосовим зв'язкам, а також щитовидній залозі. В цілому, вважає астролог, все повинно бути прекрасно.

Лев

Для Левів тиждень обіцяє бути вельми насиченим. Протягом усього липня ви будете відчувати постійну напругу. Ви будете розуміти - чи занадто багато у вас змінюється в житті. Рада на весь липень: постарайтеся бути вельми обережними в своїх рішеннях, приділяйте особливу увагу своєму психоемоційному стану. В цілому, є дуже багато сприятливих показань для вас, і ви можете сприятливо поміняти свою долю, будучи в хорошому настрої і прийняти низку правильних рішень. Ви будете сповнені енергії, ентузіазму, особливо ближче до кінця тижня. Тому на цьому тижні закінчуйте почате, а після 10 липня - починайте щось нове.

Сприятливий період у творчих Левів - весь цей місяць ви можете проявити себе неймовірно креативно. Що ж стосується керівників-Левів, тут треба бути дуже обережним, залишайтеся в тіні. Але обов'язково підведіть підсумки, закінчите розпочате, зверніть увагу на ваших співробітників, підлеглих для того, щоб ви могли зробити щось нове на наступному тижні, правильно розподілити сили. Хотілося б звернути увагу на ваших партнерів і компаньйонів. Тут дуже важливо бути дуже обережними. Тому що, якщо ви будете занадто сильно і напористо поводитися по відношенню до них, ви можете їх просто втратити. Тому потрібно приділяти більше часу їхнм думкам і постарайтеся не починати проекти з новими людьми. Придивіться гарненько до старих своїм партнерів і компаньйонів, незважаючи на те, що можуть бути загострення в ваших стосунках.

Що стосується фінансів, тиждень може бути просто чудовим. Ви можете отримати хороший прибуток або підвищення заробітної плати. Астролог впевнена, що всі раніше розпочаті проекти будуть просуватися, а в молодика варто написати про нові ідеї - вони можуть мати колосальний успіх.

Всі Леви-керівники повинні бути дуже обережні в своїх рішеннях, тому що ви можете втратити посаду. Будьте дуже обережні. Якщо ви - підлеглий, у вас може бути несподівана зміна керівництва. Леви, які знаходяться в політиці, також будьте вкрай обережні до ваших рішень. Тому що ви можете зробити багато помилок.

Самотні Леви - прекрасний період для знайомств. Можете проявляти свою творчу креативність. Знайомства обіцяють бути прекрасними. У сімейних Львів - абсолютно інша ситуація. Будьте вкрай обережні. Весь місяць говорить про те, що до другої своєї половинки потрібно бути дуже уважним. Щоб не зруйнувати ваші стосунки, треба її чути, розуміти, приймати і намагатися піклуватися, інакше це буде мати дуже складні наслідки. Здоров'я обіцяє бути міцним, гарним. Хороший період часу для спорту, для фізичних навантажень. Якщо ви будете засмучені, можуть бути часті головні болі, чутливість до зміни погоди. Тому постарайтеся стежити за своїм настроєм.

Діва

Прекрасний період для продовження ваших починань і проектів. Також ви будете постійно відчувати підтримку однодумців і деяких сил в будь-яких ваших починаннях. Тому ви можете сміливо діяти. Єдине, на що б я звернула увагу - на вашу емоційну сферу. Тут дуже важливим є правильний емоційний настрій. Будьте обережні, подивіться хто у вас за спиною, де друзі і де вороги. Дуже важливий факт, щоб ви звертали на це увагу. Не варто абсолютно всім довіряти. Чудовий період для Дів-керівників. Якраз на цьому тижні ви можете підсумовувати, зроблене вами. Дуже гарно розширювати штат персоналу, займатися підготовкою для того, щоб ви могли впроваджувати на наступному тижні якісь проекти. Всім Дівам астролог рекомендує не упустити 10 липня і момент молодика рано вранці прописати всі свої плани і проекти. Бо попереду у вас дуже багато важливих справ. З ким потрібно бути обережним? Це з іноземцями. Будьте обережні якщо у вас є які-небудь закордонні партнери, все, що стосується імпорту та експорту, далеких поїздок і подорожей. Тут може бути особливе напруження. Тому постарайтеся бути гранично обережними. Робота обіцяє просто кипіти. Все Діви, які хочуть поміняти роботу, не поспішайте. Ви можете спрогнозувати це все на вихідних, а з наступного тижня йти і діяти. На даному етапі вам краще підсумувати те, що ви робили. Зверніть увагу на ваш колектив. Можливо, якраз на цьому тижні, ви відчуєте велику підтримку і розуміння.

Особисте життя обіцяє бути дуже насиченим і приємним, особливо для самотніх Дів. Прекрасний час для знайомств, для цікавих починань стосунків. Для сімейних Дів також сприятливий період. Ви можете побудувати дуже цікаві плани на вихідних для своєї другої половинки. Приділяйте як може більше часу один одному. Це принесе вам задоволення.

Треба бути дуже обережними зі своїми хронічними захворюваннями. Протягом усього місяця вас це питання може досить сильно турбувати. Тому проведіть заздалегідь профілактику, особливо ті, хто страждає алергічною реакцією приділіть увагу лімфатичній системі. Більше руху, зарядки, побільше свіжого повітря і гарного настрою.

Терези

Прекрасний тиждень для якихось важливих справ. Для всіх Терезів, хто є керівником якихось процесів, а також для колективної роботи. Потрібно пам'ятати, що до кінця тижня буде молодик і тому краще закінчувати початі проекти. Будьте обережні зі своїм оточенням. На цьому тижні ви можете часто бачитися зі своїми друзями, але не створюйте спірні ситуації. Бажано, щоб ви обговорювали щось нове в творчому ключі. Якраз друзі в майбутньому можуть вам допомогти. Але починати поки нічого не варто. Просто поговоріть про це. Також цікавий період - все, що стосується далеких поїздок, подорожей, іноземців. Якщо у вас є іноземні партнери або ви працюєте в іноземних компаніях, може бути велика удача. Можливо навіть ті, хто зараз влаштовується на роботу і проходили досить складну співбесіду, ви можете отримати досить таки позитивний результат і у вас прямо з цього тижня може кардинально щось помінятися. Також на цьому тижні ви можете отримати довгоочікувані документи пов'язані, наприклад, з візами або отримати посвідку на проживання.

Що стосується фінансів, тиждень обіцяє бути досить непоганим. Єдине, вам потрібно серйозно приділити увагу тому, що ви можете неправильно на цьому тижні вкласти гроші. Не варто брати кредити, інвестувати свої гроші. Постарайтеся бути досить обережними.

На вихідних потрібно уважним бути до своїх родинниї стосунків. Астролог радить вам перенести зустрічі з родичами на якісь інші дні щоб уникнути гострих ситуацій. Також на вихідних вам не варто переїжджати в нове житло або починати ремонт.

У коханні дуже цікавий період для самотніх Терезів. Він дуже непростий. Якщо у вас є кохана людина, у вас можуть бути зараз дуже складні відносини, особливо якщо ваші зустрічі досить затягнулися. Від вас вимагатимуть якоїсь відповіді або ж ви будете прагнути зробити новий крок в житті. Постарайтеся ні в якому разі не з'ясовувати стосунки на вихідних, а краще гармонійно ці питання вирішити впродовж тижня. У сімейних Терезів дуже спокійний, сприятливий період, коли ви можете добре і спокійно проводити час зі своєю другою половинкою: радитися, отримувати поради та турботу.

Здоров'я має бути досить міцним, гарним. Єдине що, протягом тижня вас можуть турбувати різні тривожні думки, дивні ідеї, які вам здаються, ніколи не реалізуються. Реалізуються! Напишіть 10 числа про свої побажання і постарайтеся позбутися від негативних думок, адже наш позитивний настрій - це і є найкращий засіб, вважає астролог.

Скорпіон

Відповідний тиждень для поїздок і подорожей. Дуже багато хто з вас можуть кудись поїхати, або ж по роботі ви можете мати справу з питаннями, пов'язаними з іноземцями, або якщо ви працюєте в іноземних компаніях - це дуже насичений період і досить плідний.

Також дуже сприятливий період для тих Скорпіонів, хто працює в системі освіти, психології. Тут також у вас може бути багато цікавої роботи, можливостей. Можуть бути прекрасні публічні виступи, де ви можете яскраво і добре себе проявити. Якщо це робити досить гармонійно, у вас все вийде, але ні в якому разі не йдіть на конфліктні ситуації. От саме це може зруйнувати всі ваші починання. Цей тиждень обіцяє бути насиченим інформаційно. Ви можете отримати багато нової інформації. Намагайтеся навчатися, багато читати, слухати цікаві лекції. Це обов'язково дасть свій позитивний результат в майбутньому. А ось що стосується родинних стосунків, то тут може бути дуже велика напруга. Постарайтеся, особливо ближче до вихідних, відкласти родинні зустрічі, щоб не допустити з'ясування стосунків. Краще зберегти спокій і провести правильно вихідні. Астролог радить написати рано вранці 10 числа ваші побажання, ваші плани на весь майбутній місячний місяць, а також постаратися спокійно відпочивати. Що ж стосується ваших партнерів, тут як і раніше йде напруга. Вона буде відчуватися ще протягом місяця. Тому постарайтеся уникнути різких з'ясувань стосунків. Це може призвести до цілковитого розладу. А якщо вже розладналося, то варто йти далі.

Будьте дуже обережні з юридичними питаннями. Тому ті Скорпіони, хто займається юриспруденцією, хто працює в судах, цей тиждень може бути вельми напруженою. Вам треба дуже акуратно вирішувати ці питання і також підписувати обережно документи, які стосуються вас особисто. На цьому тижні найкраще, як зазвичай Скорпіони це і роблять, розраховувати тільки на власні сили. Також вас можуть підвести друзі якщо ви будете з'ясовувати стосунки. Найкраще, щоб ви якомога більше розраховували на самих себе і ні в якому разі не ображалися на оточуючих. Просто так стали зірки.

Що стосується Скорпіонів-керівників, які не вдавайтеся в серйозні негативні ситуації. Від вас будуть багато чого вимагати: правильних рішень, важливих завдань, але зараз краще закінчувати якісь справи. Вам не варто проявляти себе дуже категорично. Занадто багато ви можете втратити.

Самотні Скорпіони, сприятливий період для знайомств, для спілкування. Головне, щоб ви проявляли свої кращі сторони і тоді у вас обов'язково все вийде. У сімейних Скорпіонів весь місяць обіцяє бути вельми напруженим. Тому постарайтеся максимально приділяти час своїй другій половинці. Якщо ви відчуваєте, що ваші стосунки знаходяться на межі - дуже небезпечний період. Збережіть стосунки своїм правильним ставленням до сім'ї.

Здоров'я обіцяє бути міцним, гарним. Гарна можливість для занять спортом. Єдине, не варто робити великі навантаження на суглоби, особливо колінні, і область спини.

Стрілець

Тиждень обіцяє бути дуже насиченим різними подіями. Він може змінити багато чого в житті і принести при цьому хороший результат, але якщо ви плануєте щось міняти, краще не варто. Закінчуйте розпочаті справи, а 10 числа напишіть рано вранці про свої плани, адже йде молодик. Дуже хороший період для того, щоб ви максимально приділяли часу своїм компаньйонам і партнерам по бізнесу. Ви можете також притягувати нових людей, які можуть перед вами відкривати нові горизонти і можливості. Гарний час для тих Стрільців, хто займається соціальними програмами і працює в юридичних напрямках. У всьому цьому у вас буде успіх. Можливо, навіть на цьому тижні ви підпишіть якісь дуже важливі для вас паперу і ці папери, контракти, договори можуть мати велику силу в майбутньому і принесуть вам позитивний результат. Варто звернути увагу на ваші висловлювання. Тут потрібно бути уважним, що ви і де говорите. Тому що ви можете нашкодити собі словом. Але якщо робити це все в стані гармонії з собою, навпаки ви можете провести дуже цікаві лекції, якісь семінари і тренінги. Також це матиме успіх. А ось з шаленим бажання постійно змінювати щось у житті, особливо в професійній краще бути обережними. Перенесіть таке рішення на наступні тижні. Зараз варто утриматися від таких рішень.

Гарний час для вирішення фінансових питань. Ви можете мати досить таки хороший успіх, прибуток від ваших угод, можливості фінансового характеру. Тому сміливо впроваджуйте всі свої фінансові ідеї. Що стосується тих Стрільців, які працюють в харчовому напрямку, в ресторанному бізнесі, то також ви можете відчути хороший прибуток, але відкривати ресторани, кафе, будь-які інші заклади краще зі через тиждень.

В особистих стосунках - прекрасний період для всіх Стрільців. Самотні Стрільці. Ви можете мати досить багато побачень. Головне, щоб ви не розгубилися і зробили правильний вибір. Що стосується сімейних Стрільців, також вельми сприятливий період. Ви можете насолоджуватися відносинами. Можливо, навіть на цьому тижні, ваша друга половинка подасть вам хорошу ідею або у вашого чоловіка, або дружини відкриються якісь нові можливості, які вас також буде радувати.

Особливу увагу треба приділити своєму здоров'ю. Постарайтеся не простудитися. Чи не переохолоджуватися під кондиціонерами, вживаючи холодні напої, будьте вкрай обережні. Слабкою стороною будуть легкі, тому приділяйте цьому особливу увагу. Побільше свіжого повітря і гарного настрою.

Козеріг

У вас буде достатньо гармонійний і хороший тиждень. Винятком можуть бути тільки вихідні, де вам треба особливу увагу приділити собі і своєму внутрішньому стану. Протягом тижня ви сприятливо можете закрити багато питань, отримати більшу підтримку або допомогу від своєї другої половинки або компаньйонів, партнерів. Також всі Козероги, які займаються різними соціальними проектами, є керівниками будь-яких проектів, працюють в юриспруденції, судах, в харчових напрямках або в виробництві, медицині - у вас буде успіх. Ті Козероги, хто займається медичними, фармацевтичними напрямками, у вас буде дуже багато роботи. Перед вами будуть відкриватися цікаві нові можливості, пов'язані з вашою професією. Дуже цікавий час для тих Козерогів, хто займається освітою. Якщо ви студент або учень, у вас будуть дуже хороші можливості прекрасно скласти іспити. Якщо ви викладач, прекрасний також час для того, щоб проявляти себе. Вести цікаві лекції, тренінги. Вас будуть дуже добре чути і у вас може бути чудові великі аудиторії. З фінансами потрібно бути дуже обережним. З ними у вас може бути напруга. Тому будьте обережні. На витрачайте великих сум грошей. Ні в якому разі на цьому тижні не треба брати кредит або які-небудь боргові зобов'язання.

Вихідні проведіть спокійно. Не варто на вихідних приймати якісь важливі для вас рішення. 10 числа рано вранці в молодика, варто прописати свої плани, але будьте обережні зі своєю категоричністю.

Самотні Козероги, вам варто бути дуже обережними. Якщо у вас є кохана людина, постарайтеся остаточно не посваритися. Також при знайомствах будьте обережні. Перенесіть якісь важливі, цікаві знайомства на наступний тиждень. Що стосується сімейних Козерогів, тиждень обіцяє бути досить спокійним, гармонійним, де ви можете багато справ і питань вирішити зі своєю другою половинкою. На вихідних будьте обережні. Тому що ваша друга половинка може прийти до вас з величезною кількістю питань, особливо побутових. Не варто сваритися.

Що стосується здоров'я, тиждень обіцяє бути дуже хорошим. Астролог радить в понеділок провести розвантажувальний день. Якщо ви хочете провести якісь профілактичні заходи, підлікуватись, дуже хороший тиждень. Якщо є Козероги, які досить серйозно зараз хворі, справа піде до одужання.

Водолії

Зараз для вас дуже цікавий період, коли вам захочеться більше відпочивати. Удача може бути у тих Водоліїв, які займаються творчістю. Тут дуже цікавий період, коли ви можете яскраво і добре себе проявити. Також успіх у тих Водоліїв, хто займається питаннями молоді та дітей. Також у вас можуть бути прекрасні проекти, може ви відкриєте якісь дитячі табори. У всьому цьому у вас буде хороший успіх. Чудово можуть вирішуватися питання, пов'язані з нерухомістю - купівля-продаж або ж може бути хороший переїзд на цьому тижні, продовження ремонту. Досить добре у вас можуть скластися відносини з родичами. Можливо, ви захочете відпочити всією сімей. Це також вам принесе удачу.

Прекрасні можливості - це фінансова сфера. Якщо ви працюєте в фінансових структурах, у банківських напрямках, у вас буде дуже хороший тиждень. Ви можете підбити підсумки, провернути якісь грошові операції з вигодою для себе, отримати прибуток. Що стосується конфліктних ситуацій, то дуже гострий тиждень. Вам варто бути уважними до оточення. Постарайтеся не потрапити в якісь скандальні ситуації, пов'язані з важливою інформацією. Особливо ті Водолії, хто працює з інформаційними напрямками, ЗМІ, будьте дуже обережні. Також будьте гранично уважними зі своїми компаньйонами, партнерами, тому що можуть статися з'ясування стосунків.

Цей тиждень абсолютно не підходить для якихось важливих рішень судового характеру. І ті Водолії, хто працює в юриспруденції, судах, також у вас може бути досить неприємні моменти, пов'язані з цими процесами. Постарайтеся уникнути їх. Також приберіть причіпки до самих себе. Водолії вміють це робити. Постарайтеся прийняти і любити себе такими, якими ви є. У гарному настрої, в трошки розслабленому у вас вийде досить хороший тиждень. Постарайтеся не забути про молодика 10 числа і прописати свої плани. Не варто упустити можливості творчим Водоліям. Дуже сприятливий період, де ви можете масу цікавих творчих проектів втілити, також проявити себе. Не бійтеся йти на кастинги, яскраво проявляти себе, показувати свої результати творчості, якщо ви займаєтеся ремеслом або іншою творчістю, наприклад, будь-яким видом мистецтва.

Що стосується кохання, тиждень обіцяє бути досить цікавим для одиноких Водоліїв. Тут ви можете неймовірно себе реалізувати. Час, коли ви можете зустріти свою другу половинку і прекрасно розвивати ваші стосунки. У сімейних Водоліїв дуже небезпечний період. Будьте обережні у стосунках зі своєю другою половинкою. Не варто зараз пред'являти так багато претензій. Подумайте про хороше, що вас пов'язувало і виделіть якомога більше часу і турботи для своєї сім'ї.

Здоров'я обіцяє бути хорошим, прекрасним. 5 числа добре провести харчову чистку, утриматися від чогось зайвого. Також час для профілактики. Зверніть особливу увагу на поперекову область. Ті Водолії, хто страждає проблемами, пов'язаними з нирками, залозами, сечостатевою системою, варто звернутися до лікаря, якщо ці питання будуть вас турбувати.

Риби

Прекрасний творчий тиждень, коли ви можете себе яскраво і сприятливо проявити. Проводьте якомога більше часу на відпочинку, зі своїми рідними та близькими і приділіть обов'язково час своїм дітям. Ви можете дуже добре налагодити стосунки з рідними, близькими. Також ви можете багато часу проводити з ними. Можуть бути якісь спільні поїздки, які принесуть вам задоволення. Покупки будинку, нерухомості також можуть мати колосальний успіх.

Що стосується таких напрямків, як фінанси, треба бути трохи обережними з вкладеннями, кредитами, але в цілому тиждень також обіцяє бути досить сприятливий. Головне фінансово не йдіть на ризики - можете допустити великі помилки. Тому ті Риби, які працюють у фінансовій сфері, є фінансовими директорами або приймають якісь важливі рішення з фінансів, будьте дуже обережні. Не беріть на себе зайве і уважно дивіться, які операції ви проводите. Що стосується роботи, стан буде трошки напружений. Бажання поміняти роботу, бажання з'ясовувати стосунки зі своїм оточенням на роботі - це також може привести до поганих результатів. Найголовніше на цьому тижні - психоемоційно бути в гарному настрої. Постарайтеся зараз не зробити фатальних помилок, особливо ближче до кінця тижня. Перенесіть серйозні питання на наступний тиждень. І не забудьте 10 числа - в молодика рано вранці прописати свої плани на найближчий місячний місяць. Ваші проекти будуть йти чудово.
Ви можете відчути підтримку вашого оточення.

Також на цьому тижні ви можете часто бачитися зі своїми друзями. Прекрасно проводьте час, говоріть про якісь приємні речі і ні в якому разі не варто йти на конфліктні ситуації. Цей тиждень дуже небезпечний для з'ясування стосунків. Тому якщо ви працюєте в якихось напрямках, пов'язаних з інформацією, будьте обережні, щоб не опинитися в епіцентрі неприємних подій. Найсприятливішим чином будуть складатися всі ваші стосунки, пов'язані з закордонними партнерами, роботою в іноземних компаніях. Також у вас буде багато цікавих можливостей. Також якщо ви будете куди-небудь їхати подорожувати, в цьому також буде удача.

Що стосується особистих відносин, дуже гарний час для самотніх Риб. Ви можете прекрасно знайомитися, проводити чудово час. Що стосується сімейних Риб, також дуже спокійний, сприятливий, хороший період, де ви можете зі своєю другою половинкою розчинятися один в одному.

Здоров'ю потрібно приділити особливу увагу. На цьому тижні ні в якому разі не варто вживати якісь харчові продукти, які можуть якимось чином порушити роботу вашого шлунково-кишкового тракту. Також зверніть увагу на район спини. Бажано, щоб ви не робили зайвих навантажень на суглоби і хребет. Якщо в цьому у вас є проблема, краще заздалегідь робити профілактику. В цілому, тиждень буде активною і приємною.

Українські Національні Новини

Суспільство