bukhgaltera-rayupravlinnya-politsiyi-suditimut-za-zniknennya-2-mln-grn

Бухгалтера райуправління поліції судитимуть за зникнення 2 млн грн

 • 9566 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. У Києві постала перед судом екс-бухгалтер столичного райуправління поліції, з вини якої зникли 2 млн 230 тис. грн, передає УНН з посиланням на повідомлення прокуратури Києва.

"З вини екс-бухгалтера одного з районних управлінь поліції столиці невідомі заволоділи понад 2 млн 230 тис. грн, що були речовими доказами у кримінальному провадженні", – повідомили у прокуратурі.

Розгляд справи про зникнення грошей, що триває із 2015 року, наразі завершився складеним сьогодні, 8 січня 2019 року, обвинувальним актом за ч. 2 ст 367 КК України ("Службова недбалість"). Акт скеровано до суду для розгляду. Осіб, які скористались неналежним виконанням обов’язків з боку головного бухгалтера, і заволоділи коштами-речовими доказами, не встановлено.

"У подальшому за погодження головного бухгалтера, яка розглядала подані документи, грошові кошти, а саме 57 500 доларів США, 37 010 рублів РФ, 3306 гривень та 28 500 євро, що станом на час скоєння злочину складали понад 2 млн 230 тис. грн, були видані особі, яка до того ж користувалась підробленим паспортом", – додали у пресс-службі прокуратури.

Екс-бухгалтеру управління поліції загрожує термін до 5 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв УНН, справу щодо екс-міліціонерів, які побили активіста Євромайдану, передали до суду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП