bukingemskiy-palats-pidtverdiv-vizit-trampa-do-britaniyi-u-chervni

Букінгемський палац підтвердив візит Трампа до Британії у червні

 • 9404 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Президент США Дональд Трамп здійснить свій перший державний візит до Великої Британії в червні. Про це напередодні заявили у Букінгемському палаці, передає УНН.

"Президент США Дональд Трамп у супроводі пані Меланії Трамп прийняв запрошення Її Величності Королеви здійснити державний візит до Великої Британії. Візит відбудеться з понеділка, 3 червня, по середу, 5 червня, цього року", - повідомили у Букінгемському палаці.

Перед цим його візит до Великої Британії був у липні 2018 року і був проведений як робочий візит. Він супроводжувався протестами в центрі Лондона.

Під час державних візитів королева та інші члени королівської сім'ї вітають відвідувачів урочистим прийомом, який зазвичай проводиться на плац-параді кінної гвардії.

За даними CNN, Трамп з дружиною візьмуть участь в церемонії, присвяченій 75-й річниці висадки військ у Нормандії в Портсмуті, місті на південному узбережжі Англії, де розташована одна з головних баз британського ВМФ, і яке є важливим місцем висадки під час операції під час Другої світової війни.

Звідти вони поїдуть до Нормандії у Франції на запрошення президента Франції Еммануеля Макрона, щоб продовжити відзначення висадки військ у Нормандії. Окремо Трамп і Макрон також проведуть двосторонню зустріч.

Перебуваючи у Великій Британії, Трамп також проведе зустріч з прем'єр-міністром країни Терезою Мей, а також аудієнцію з королевою.

Українські Національні Новини

Політика