bukingemskiy-palats-pokazav-nadgrobok-korolevi-yelizaveti-ii

Букінгемський палац показав надгробок королеви Єлизавети II

 • 289614 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Букінгемський палац опублікував фотографію, на якій вперше публічно показав надгробок, встановлений на місці останнього упокою королеви Єлизавети II, передає УНН.

Деталі

На зображенні показано вирізану вручну плиту з чорного бельгійського мармуру з латунними буквеними вставками, вставлену в підлогу Меморіальної каплиці короля Георга VI у Віндзорському замку.

На ньому, оточеному квітковими вінками та букетами, написано ім'я королеви, а також роки її народження та смерті, поряд з іменами її батька, Георга VI та її матері Елізабет. Також поруч її чоловік Філіп, який помер минулого року. Новий надгробок замінив попередню плиту, де були вказані лише батьки королеви.

Додамо

Єлизавета була похована у понеділок увечері на приватній службі, на якій були присутні король Карл III та інші члени королівської родини, після її державного похорону у Вестмінстерському абатстві та служби у Віндзорі.

A ledger stone has been installed at the King George VI Memorial Chapel, following the interment of Her Majesty Queen Elizabeth.

The King George VI Memorial Chapel sits within the walls of St George’s Chapel, Windsor. pic.twitter.com/5GdsGoTb27

— The Royal Family (@RoyalFamily) September 24, 2022

Українські Національні Новини

Новини Світу