bukovina-otrimala-gumanitarnu-dopomogu-vid-vooz-dlya-borotbi-z-koronavirusom

Буковина отримала гуманітарну допомогу від ВООЗ для боротьби з коронавірусом

 • 18145 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Чернівецька обласна клінічна лікарня отримала гуманітарну допомогу від Всесвітньої організації охорони здоров’я для боротьби з коронавірусом COVID-19. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Чернівецької ОДА.

"Чернівецька обласна клінічна лікарня отримала гуманітарну допомогу від Всесвітньої організації охорони здоров’я. Це засоби індивідуального захисту для лікарів, до яких входять респіратори, окуляри, дезінфекційні препарати. Частину планують передати Центру екстреної медичної допомоги та районним лікарням", - йдеться в повідомленні.

Також, тест-системи на визначення коронавірусу, які підходять для лабораторного центру у Чернівцях, уже доставили в Україну, вони сертифіковані МОЗ.

"Наразі триває оформлення необхідної документації, найближчим часом їх привезуть в область", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, у чернівчанина, який інфікований коронавірусом COVID-19, немає пневмонії.

Як повідомлялося раніше, у Чернівці 11 березня має приїхати лікар Всесвітньої організації охорони здоров'я, який огляне хворого на коронавірус та визначить, чи правильно його лікують.

Українські Національні Новини

Суспільство