bundestag-ne-viyaviv-porushen-na-viborakh-prezidenta-ukrayini

Бундестаг не виявив порушень на виборах президента України

 • 9510 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Україна, після голосування на виборах в першому турі, стоїть перед вибором між змінами і продовженням нинішнього політичного курсу. Про це, 31 березня, депутат бундестагу ФРН, член Християнсько-демократичного Союзу Матерн фон Маршал заявив в інтерв'ю медіакомпанії Deutsche Welle, передає УНН.

"Україна, де завершилося голосування на виборах глави держави в першому турі, стоїть перед вибором між змінами і продовженням нинішнього політичного курсу. Зовнішньополітичні проблеми - зокрема, конфлікт в Донбасі і ескалація напруженості в Азовському морі - "призводять багатьох людей до питання - чи голосувати за зміну або за продовження", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опрацьовано більше 60% протоколів

Депутат заявив, в Перемишлянському районі Львівської області, де депутат бундестагу був присутній в якості спостерігача від Ради Європи, проходило без порушень. Він також додав, що попередня оцінка від всіх спостерігачів, в тому числі від Організації з безпеки і співпраці в Європі, буде представлена пізніше.

Перші результати ЦВК України підтверджують дані Національного екзит-полу, згідно з яким у другому турі за посаду президента боротимуться Володимир Зеленський, а також діючий глава держави Петро Порошенко.

На думку фон Маршала, Зеленський хоче продемонструвати, що "тільки з ним можливий абсолютно новий політичний шлях". При цьому він теж обертається в правлячих колах, а "не з неба впав", зауважив депутат бундестагу.

Нагадаємо, виборча комісія в Берліні завершила підрахунок голосів.

Українські Національні Новини

Політика