bureviy-na-cherkaschini-zavdav-zbitkiv-na-mayzhe-400-mln-given

Буревій на Черкащині завдав збитків на майже 400 млн гивень

 • 10150 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Буревій, який пройшов 1 липня на Черкащині, завдав збитків на близько 400 млн грн., знеструмленими залишаються 43 населених пункти. Про це заявив Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, повідомляє прес-служба ОДА, передає УНН.

"Суботня негода завдала Черкащині збитків на близько 400 млн грн. Це за попередніми підрахунками. За класифікатором ми маємо надзвичайну ситуацію регіонального рівня", - сказав Ю.Ткаченко.

Він нагадав, що в епіцентрі негоди опинилися Золотоніський та Чорнобаївський райони. Крім того постраждали Уманський, Черкаський, Канівський, Драбівський, Катеринопільський і Шполянський райони.

Варто зазначити, що за інформацією прес-служби Черкаської ОДА станом на сьогодні ліквідація наслідків негоди продовжується, зокрема, в Золотоніському районі продовжується відновлення електропостачання.

"На ранок середи у нас залишилися знеструмленими ще 43 населених пункти – у Золонотоніському районі 31, у Чорнобаївському -7, Драбівському – 2 і Уманському – 3",- повідомила керівник прес-служби Юлія Марунчак.

Як повідомляв раніше УНН, через буревій на Черкащині постраждали 33 особи, з них 11 людей госпіталізовано.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП