buti-advokatom-diyavola-chastishe-vede-do-istorichnogo-fiasko-podolyak-nadislav-mesedzh-ugorschini

Бути адвокатом диявола частіше веде до історичного фіаско - Подоляк надіслав меседж Угорщині

 • 1308145 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, говорячи про заяви Угорщини щодо війни рф проти України, зауважив, що бти адвокатом диявола іноді вигідно, але частіше це призводить до історичного фіаско, пише УНН.

Цитата

"Адвокатом диявола іноді бути вигідно. Але частіше це призводить до історичного фіаско. Коли Угорщина (вустами Сіярто) каже, що «мета – припинити вбивати людей, а отже, припинити вогонь», – вона закликає до капітуляції України і адвокатує ru-геноцид. Та варто уважніше вдивитися в історію…" - зазначив Подоляк у Twitter.

Раніше 

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто закликав до припинення вогню в Україні, а також до прямих переговорів президентів США та росії для закінчення війни.

Речник МЗС України Олег Ніколенко заявив, що міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто міг би зробити набагато більшу послугу людству, якби перестав підігрувати росії. Він зазначив, що Угорщина перебуває не в тій позиції, аби вирішувати, коли мають починатися мирні переговори.

Українські Національні Новини

Політика