byudzhetniy-komitet-vr-zatverdiv-zbilshennya-finansuvannya-na-likuvannya-ukrayintsiv-za-kordonom

Бюджетний комітет ВР затвердив збільшення фінансування на лікування українців за кордоном

 • 8580 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Голова парламентського комітету з питань бюджету Андрій Павелко розповів, на які першочергові потреби були перерозподілені кошти, що надійшли до бюджету від перевиконання плану митних зборів. Про це Андрій Павелко повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Бюджетний комітет України затвердив перелік доріг, ремонт або будівництво яких буде профінансовано за рахунок коштів, що надійшли від перевиконання плану митних зборів у Полтавській, Львівській, Волинській, Тернопільській та Харківській областях", - зазначив він.

Також, за словами Павелка, було ухвалено важливе рішення комітету про збільшення витрат на лікування наших співгромадян за кордоном.

"Митний експеримент, який стартував кілька років тому з ініціативи Глави держави, підтверджує свою ефективність.

Дуже важливим і, що найголовніше, своєчасним стало вже друге рішення комітету про перерозподіл фінансових коштів, передбачених для МОЗ, і ​​збільшення витрат на лікування наших співгромадян за кордоном. І недавно люди, які потребують такої підтримки держави, були змушені штурмувати МОЗ і парламент з благаннями про допомогу. Серед них і відомий громадський працівник Юрій Андреєв, який захищає права тяжкохворих і якому у 2017 році також випало випробування серйозною недугою.

Пишаюся, що за цей час ми вже встигли подружитися з Юрієм, пишаюся його активною громадською позицією і пишаюся тим, що повноваження депутата і голови комітету дозволили допомогти цим прекрасним людям в сьогоднішньому рішенні комітету! Життя людини - це найдорожче!!!" - написав Павелко.

Нагадаємо, як писав УНН, українські військові проходять лікування у Німеччині.

Українські Національні Новини

Економіка