byuleteni-dlya-drugogo-turu-viboriv-otrimali-55-55-komisiy

Бюлетені для другого туру виборів отримали 55,55% комісій

 • 8534 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Окружні виборчі комісії вже почали передавати членам дільничних комісії виборчі бюлетені для голосування у другому турі виборів Президента, що відбудеться 21 квітня. Бюлетені отримали вже 55,55% комісій. Про це повідомила голова Центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук, передає УНН.

"Наближається день повторного голосування за Президента України. І по всій країні окружні виборчі комісії вже почали передавати членам дільничних комісії виборчі бюлетені", - вказала вона у Facebook.

З її слів, їх потрібно доставити майже у 30 тисяч дільниць. "Зрозуміло, це дорога, і часу потрібно немало", - додала Сліпачук.

"Але вже можна повідомити, що за оперативними даними, станом на 15:15 сьогодні 55,55% комісій отримали бюлетені для голосування. Процес іде, і впевнена, що незабаром всі ДВК зможуть відзвітуватися про повну готовність до дня голосування 21 квітня", - зазначила голова ЦВК.

Нагадаємо, за даними Сліпачук, українці свідомо псували бюлетені у першому турі виборів.

Перший тур на виборах президента України відбувся 31 березня. ЦВК під ранок 4 квітня опрацювала 100% протоколів за результатами голосування на виборах президента України 31 березня. Володимир Зеленський отримав 30,24%, Петро Порошенко - 15,95% голосів виборців.

У ЦВК офіційно оголосили про проведення другого туру виборів 21 квітня. Офіційно до другого туру пройшли Володимир Зеленський та Петро Порошенко.

Українські Національні Новини

Політика