chas-pik-u-kiyevi-stolitsyu-vvecheri-skuvali-zatori

Час пік у Києві: столицю ввечері "скували" затори

 • 31124 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Станом на 17.30 понеділка у Києві утворилися затори. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, повідомляє УНН.

Деталі

На правому березі затори "скували" весь центр. Так, рух ускладнено на вулицях Гоголівської, Володимира Винниченка, Дмитрівської, Маршала Рибалка, Шолуденка, Кирило-Мефодіївської, Тургенєвської, Студентської, Нижній Вал, Житнєторзької, Ярославської, Щекавицької, Кирилівської, Костянтинівської.

Крім того, затори є на вулиці Набережно-Луговій, Межигірській, Юрія Іллєнка, Щусєва, Дегтярівській. А також на проспектах: Перемоги, Степана Бандери, Академіка Палладіна, Науки, Повітрофлотського та Лобановського.

Рух також ускладнено на вулиці Набережно-Хрещатицькій, Автозаводській та Стеценко.

Тим часом, на Лівому березі рух ускладнено на проспектах Броварському, Романа Шухевича, Миколи Бажана, Юрія Гагаріна, Соборності та на вулицях Зарічній, Андрія Малишка, Братиславській, Попудренка, Миропільській та Оноре де Бальзака.

Крім того, "червоним" виділено всі мости – Північний, Дарницький, Патона, а також Південний та Метро.

Додамо

Тим часом в Україні спостерігається погіршення погодних умов. Водіїв столиці попередили про значне зниження температури, сніг, ожеледицю на дорогах сьогодні та до 23 грудня.

Українські Національні Новини

Київ