chastina-rosiyskikh-viyskovikh-vidmovilasya-prodovzhuvati-voyuvati-v-ukrayini-cherez-znachni-vtrati-genshtab

Частина російських військових відмовилася продовжувати воювати в Україні через значні втрати - Генштаб

 • 181744 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Частина російських військових відмовилася продовжувати воювати в Україні через значні втрати у бригаді. Про це УНН повідомляє з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Деталі

Повідомляється, що частина військовослужбовців 38-ї окремої мотострілецької бригади 35-ї загальновійськової армії Східного військового округу, після відведення до району відновлення, через значні втрати особового складу, відмовилась від подальшої участі у бойових діях на території України. Зазначені військовослужбовці перебувають у районі поблизу українсько-російського кордону та чекають на переміщення до російської федерації.

Також вказано, що підрозділи бойовиків 2-го армійського корпусу 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу, які знаходяться в населеному пункті Сватівського району Луганської області, укомплектовані місцевими жителями з найближчих населених пунктів, мають низький морально-психологічного стан, суттєві проблеми з озброєнням та засобами захисту і не готові до виконання завдань.

Доповнення

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 24,5 тис. осіб, 1077 танків, 194 літаків та сотень одиниць іншої військової техніки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП