chatgpt-rozkriv-zagolovki-chuzhikh-chativ-yogo-timchasovo-vimikali-dlya-vipravlennya-pomilki

ChatGPT розкрив заголовки чужих чатів: його тимчасово вимикали для виправлення помилки

 • 706416 переглядiв

КИЇВ. 21 березня. УНН. У понеділок, 20 березня, компанія OpenAI тимчасово закрила свій популярний сервіс ChatGPT після того, як отримала повідомлення про помилку, яка дозволяла деяким користувачам бачити заголовки історії чатів інших користувачів. Про це інформує УНН, посилаючись на Bloomberg.

Деталі

Представник OpenAI повідомив Bloomberg, що заголовки відображалися на бічній панелі історії користувачів, яка зазвичай з’являється зліва на вебсторінці ChatGPT. Чат-бот був тимчасово відключений після того, як компанії надіслали повідомлення про помилку, сказав речник. Суть розмов інших користувачів не було видно.

За словами представника компанії, проблему спричинила помилка в неназваному програмному забезпеченні з відкритим кодом, наразі компанія все ще з’ясовує точну причину. ChatGPT відкрили для користувачів у понеділок увечері, хоча історії їх чатів залишалися відсутніми станом на пізній вечір 20 березня.

"Історія тимчасово недоступна. Ми працюємо над відновленням цієї функції якомога швидше", - ішлося в повідомленні в місці, де зазвичай знаходяться запити та відповіді користувача ChatGPT.

У заяві в понеділок увечері речник зазначив: "ChatGPT знову в мережі, і ми також працюємо над тим, щоб повернути історію чату в онлайн".

Нагадаємо

Компанія OpenAI випустила нову версію свого популярного чат-бота ChatGPT, яка має назву GPT-4 і може працювати не тільки з текстовими запитами, а й із зображеннями.

Українські Національні Новини

Новини Світу