chekayu-nastupnu-seriyu-nardep-grishina-ironichno-vidreaguvala-na-chutki-pro-priznachennya-ministrm-kulturi

"Чекаю наступну серію": нардеп Гришина іронічно відреагувала на чутки про призначення міністром культури

 • 25648 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Народний депутат від "Слуги народу" Юлія Гришина відерагувала на поширення у мережі інформації про її можливе пизначення міністром культури замість Олександра Ткаченка, який сьогодні подав у відставку, пише УНН.

Цитата:

"Моя політична кар'єра останнім часом розвивається дуже швидко. За неповний рік я встигла побувати міністром соцполітики, міністром освіти, міністром юстиції, головою освітнього комітету Ради, головою КМДА, головою київського осередку "Слуги Народу", а потім – і всієї партії. І ось сьогодні новий виклик – посада міністра культури! Дорогі друзі, колеги та журналісти! Вже чекаю на наступну серію", - написала Гришина у Telegram.

Доповнення

Ім'я Юлії Гришиної називали серед кандидатів в очільники партії "Слуга Народу", після того як посаду вирішив залишити Олександр Корнієнко. Його, нардепа від монобільшості, нещодавно призначили першим віце-спікером Верховної Ради. І він заявив, що хоче зосередитися на парламентській роботі. 

Сама Гришина підтверджувала УНН, що вона - серед претендентів на очільника президентської партії.

Тим часом називали й ім'я ще однієї нардепки від "Слуги народу" - Олени Шуляк. І сам Корнієнко заявляв, що "кандидатури, які зараз обговорюють у ЗМІ, дійсно входять до кола кандидатів на цю посаду". І що Шуляк також є у цьому шортлісті.

Українські Національні Новини

Політика